Stilling: ovs0

Hvordan lage et fyrtårn

 

1.

Kjøp aluminium eller stålplater i enhver størrelse du ønsker fra en boligforbedringsbutikk eller en metallleverandør. Pass på at platen er tykk nok til å gi strukturell støtte til fyrkonstruksjonen og fleksibel nok til å bøye seg i en kurve. Merk en matchende kjegleform på ca 40 tommer lang på to paneler av metallplate, så bunnen av kjeglen er to ganger bredden på toppen. For et fyr som står 3 til 5 meter høyt, skal toppen være ca 10 inches over og bunnen skal være 20 inches over. Klipp ut figurene med tinnklemmer.

2.

Kjøpe eller lage en rund tre-donut for innsiden av toppen og bunnen av fyret. Bruk tømmer som er minst 2 tommer tykt og kutte sirkelen ut med et stikksag. For et fyrtårn omtrent 3 til 5 meter høyt, bør toppdunken være ca 6 inches i diameter. Bunnen bør være ca 12 tommer. Bor et 3/4 tommers hull i midten av hver doughnut.

3.

Sett bunnmutten på en flat overflate. Plasser en metallplate på siden av doughnut og bøy metallet for å omringe doughnøtten når du fest metallet til doughnut med negler, skruer eller nagler. Gjenta prosessen for toppdunken. Plasser det andre panelet slik at det overlapper kanten på det første panelet og bøy det andre panelet for å omringe smultringene. Fest det andre panelet til donuts med nitter eller skruer og koble de to delene av metallplater med nagler eller skruer langs sømmen.

4.

Klipp en topp for fyret ut av en 10-tommers doughnut laget av 3/4 tommers kryssfiner. Bor et 3/4 tommers hull gjennom midten. Fest stykket til toppen av fyret med fire til fem treskruer som bores gjennom det indre dunet.

5.

Monter fyret med en ferdig belysningsarmatur. Kjør ledningen gjennom hullene som bores i donuts og toppen av fyret. Pass på fyret ditt med en enkel lyspærenhet eller kjøp på en lystbutikk for å finne akkurat den rette armaturen som ligner toppen av et fyrtårn. Lantern stil inventar fungerer bra og tilbyr vanligvis en firkantet base som du kan sikre til fyrtoppet med skruer. Mal ditt fyr på en måte du ønsker og legg den på skjermen.

Fyrene går hjem til trette reisende på sjøen, og de tjener som turistattraksjon i havnebyer over hele kysten. Hvis du elsker nostalgi og sjøkanten følelsen av et sjarmerende fyr, hvorfor ikke lage ditt eget fyr for visning på en hylle eller til og med på eiendommen din? Du kan kjøpe et fyrtettsett for montering eller betale noen for å gjøre deg til et fyrtårn, men det er enkelt å lage med noen vanlige materialer. Et fyrtårn kan være laget av papir-, betong- eller trerammekonstruksjon. Bruk denne grunnplanen og tilpass fyr til enhver størrelse du trenger.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------