Stilling: ovs0

Hvordan lage en stående fotolitholder

 

1.

Sett ut trebiter for stående fotolitholder. Velg figurer og antall trebiter for antall bilder du vil at holderen skal vise. For eksempel, vis fem familiebilder på fem sfærer.

2.

Hold treet forsiktig og hamre en trykkpinne inn i den for å lage et hull. Gjenta med hvert tre for den stående fotografen.

3.

Bøy enden av hvert stykke ledning for bildet til en spiral. Bruk nålenes tang hvis fingrene ikke er sterke nok. Hold den ene enden av ledningen fast og bøy den rundt i tre eller fire sirkler i nærheten.

Bruk

Bruk en bomullspinne for å påføre lim på sidene av trebitene. Skyv stykkene sammen. Kontroller at stykkene er lined opp slik du vil ha dem, for eksempel i en rett linje eller med vekslende blokker lenger fremover enn de andre. eller andre vekter i hver ende av stående fotolitholder for å holde blokkene presset sammen som limet tørker. La det tørke i minst tre timer.

5. liten lim av lim i hullene i toppen av trebiter av stående fotolitholder.

6.

Sett den rette enden av hver ledning i hullet, med spiralen Bildene sitter i spiralene, så sett ledningene slik at bildene møter måten du vil ha. La leddene tørke i minst en time før du bruker holderen.

7 .

Sett bunnen av et bilde inn til hver spiral for å vise bildene.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruker tau som er tykkere enn en trykknapp, Treet med en liten negl.
  • La treet være naturlig eller maling det før du monterer fotolederen.
  • Bruk trebiter fra et leke-, leketøy- eller trebearbeidingsprosjekt for billig og grønn stående fotoholder.
  • Stående fotolagere kan inneholde lunefull figurer og vise flere bilder. Noen funksjoner wire holdere som sikrer bilder på samme måte som wire spiral visittkort holdere gjør. Crafters kan tilpasse fotolagere til hjemmet eller gaver. Tilpass et bestemt design for å lage dyr, navn, strandballer eller andre dekorative motiver

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------