Stilling: ovs0

Hvordan bevare moro Gerbera Daisies

 

1.

Hell silikagel i en mikrobølgeisikker beholder som er stor nok til å holde noen gerbera tusenfryd. Dekk bunnen med 1 eller 2 tommer silikagel for å gi blomstene støtte.

2.

Sett gerbera-tusenfryd på silikagel. Sørg for at blomstrene vender opp og at kronbladene er ordnet i en behagelig og naturlig form. Plassen de er i når de blir bevart, er hvordan de vil bli.

3.

Stryk mer silikagel på toppen av blomstene; vær sjenerøs, du vil fullt ut dekke blomstrene. Silikagel kan brukes gjentatte ganger på forskjellige blomster og lagrer godt.

4.

Sett mikrobølgeovnen slik at temperaturen er ett eller to nivåer over avrimning.

p> 5.

Mikrobølge gerbera-tusenfrydene i ca. 2 til 5 minutter. Sjekk etter et minutt for å se om det ser ut som om de tørker. Fortsett å varme og se på tusenfrydene regelmessig til de ser godt bevart.

6.

Åpne mikrobølgeovnen og dekk beholderen med lokket. Fjern beholderen fra mikrobølgeovnen og sett den på et område som ikke vil bli forstyrret. Sprekk lokket en liten bit, slik at blomstene får litt ventilasjon og la den stå i minst 24 timer.

Ta bort gerbera tusenfryd fra gelen og penselen Av hvilken som helst gjenværende gel med en liten kunstmalingspensel.

8. Spray en akryl-forsegler lett på blomstene for å gi dem en nydelig glans og for å bevare dem. Etter at tetningsmaskinen tørker, kan du stå dem i vasker eller bruke dem til håndverk.

Tips og advarsler

  • Du kan kjøpe silikagel på håndverk og hobby butikker eller blomsterhandler sentre. Akrylforsegleren finnes i rabatt-, maling- og håndverks- og hobbybutikker.
  • Gjør en prøvekjøring og bevart bare en gerbera daisy første gang du prøver denne metoden. Dette vil hjelpe deg med å bestemme hvor mye steketid som er nødvendig for å få det beste utseendet.
  • Gerbera tusenfryd er populære blomster som produserer store blomsterblomster i en regnbue av farger, inkludert ren hvit, rosa, solgul, rubinrød og oransje. De symboliserer renhet, uskyld og munterhet. Mikrobølgeoppbevaring av disse nydelige blomster er en effektiv måte å bevare dem på. De bevarede blomstene er vakre i en blomstervase eller når de brukes i båtprosjekter. Bruk av friske blomster, ikke de som er noen dager gamle, vil garantere de beste resultatene.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------