Stilling: ovs0

Hvordan lage et sluttbord fra en treskuff

 

1.

Tillat treet å krysse. Krydret tre er tre som er kuttet bort fra treet lenge nok til at treet har tørket og fuktigheten er nede til lavere nivåer. Vanligvis bør det være krydret innen et år eller så om å bli kuttet. Treet må være tørt og fri for fuktighet for å sikre god stabilitet. Typer av tre vil avgjøre om barken forblir på treet eller ikke; De fleste skoger vil miste barken når de krysser.

2.

Spray og drep noen insekter med plantevernmidler. Insekter som termitter, myrer, edderkopper eller andre skadelige skadedyr kan skjule seg i treet. Alle insekter bør være døde før du fører treskuffen til hjemmet ditt for å unngå infestasjoner.

3.

Klipp treskuffen til en passende størrelse ved hjelp av en håndsag eller motorsag. Klipp den slik at topp og bunn er både like og jevn som mulig. De nøyaktige målingene vil variere basert på dine andre møbler, og hvilken høyde du tror ville være hensiktsmessig. Vanligvis bør sluttbordet være stort nok til å komme fra en sofa. En god omtrentlig høyde å starte på skal være rundt 2 meter høy eller så.

4.

Legg toppen av bagasjerommet til den er helt glatt med sandpapir eller sander. Sand i samme retning som kornet av treet i en frem og tilbake bevegelse. Sjekk veden for å være sikker på at den er glatt før du går videre. Hvis det ikke er jevnt, fortsett å sand til det er.

5.

Påfør bunnen av endebordet med en polyuretanfarge. La det tørke før du påfører en ny Påfør minst to lag polyuretan, selv om du kan legge til flere hvis du foretrekker det. Det bør ta en dag til to dager for å fullføre bunnen.

6.

toppen og sidene av bordet med polyuretan. Som bunnen, bør du bruke minst to strøk.

7.

La polyuretanet tørke. Det kan ta noen dager , avhengig av antall strøk.

Tips og advarsler

  • Du kan bruke en flis av tre hvis du foretrekker. Legg flekken og la den tørke før du legger polyuretan-overflaten.
  • Naturlig tre er en ideell måte å legge til et robust, interessant utseende til en rekke hjemmedekorasjonsordninger. Du kan bruke et trestamme til å lage en rekke møbler, inkludert kaffebord, sluttbord, stoler, avføring eller andre møbler laget av tre. Sluttbordene er spesielt enkle å lage på grunn av tabellens størrelse og form.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------