Stilling: ovs0

Hvordan Tie Dye Trykt Skjorter

 

1.

Plasser din T-skjorte under varmt rennende vann. Sørg for at hele skjorten blir mettet, og vri det overskytende vannet. Dette vil bidra til å fargelegge hele t-skjorten jevnt.

2. Legg t-skjorten flatt på en hard overflate som en benkeplate. Pass på at det ikke er rynker eller støt i skjorten.

3.

Klem en liten bit av stoffet midt i skjorten. Lukk en klutnekke rundt det klemte stoffet. Vri tauet med urviseren med fingrene. Fortsett å gjøre dette til hele skjorten er pakket rundt seg selv.

4. Legg to gummibånd på T-skjorten, krysse. Dette gir deg 4 'Pie Pie' for å fargere fire forskjellige farger. Hvis du vil ha flere stykker, noe som vil bety flere farger, kan du legge til flere gummibånd som krysser t-skjorten.

5.

Hell 1/2 kopp sodafiksere i En stor bøtte. Bøtten må være stor nok til å holde mer enn 1 liter vann. Tilsett 1 liter varmt vann til bøtte. Løs opp sodafikseren i vannet ved å røre den med en skje.

p> 6. Legg din innpakket skjorte i bøtte. Skyv t-skjorten ned med skjeen. Hold skjorten i vannet i noen minutter for å sikre at den er mettet. Trekk skjorten ut og trykk forsiktig Det å fjerne overflødig vann. Dunkering av skjorten i brusvannet vil sikre lyse og livfulle farger.

7.

Hett dine flytende fargestoffer i separate klemflasker. Fjern klemmeflasker som brukes til krydder fungerer godt. Pass på at du skriver på hver flaske hvilken farget fargestoff som er i den. De flytende fargestoffene vil alle se mørke og veldig like, og dette vil hjelpe deg å vite hvilken farge du bruker.

8.

Start med f første stykke stykke. Klem fargestoffet fra en flaske på en pajbit. Forsikre deg om at stykket er mettet i fargestoffet, flytt deretter på den andre kaken og andre fargen på fargestoffet. Gjør dette til hvert stykke stykke - foran og bak - er helt farget.

9.

Tillat fargestoffet å absorbere og sette i den trykte t-skjorten i 18 timer.

10.

Slå på vaskemaskinen. Vri varmeinnstillingen til den høyeste temperaturen som er mulig. Hell 1/2 kopp industriell vaskemiddel i vaskemaskinen. Klipp av gummibåndene fra skjorten ved hjelp av et saks. Legg skjorten inn i vaskemaskinen. La skjorten 'vaske' i vaskemaskinen som vanlig. Når vaskemaskinens syklus er fullstendig, fortsett til trinn 11.

11.

Slå vaskemaskinen på igjen til den varmeste varmen. Hell 1/4 kopp det industrielle styrken vaskemiddel i maskinen, sammen med 1/4 kopp vanlig vaskemiddel. La skjorten vaskes som vanlig. Når du er ferdig, kaste skjorten inn i tørketrommelen for å tørke helt.

Tips og advarsler

  • Soda askefikser kan kjøpes fra en hvilken som helst kunstbutikk.
  • Bruk av hansker når du farger din T-skjorte, er nyttig for å unngå å fargelegge hendene dine.
  • Tiefarget T-skjorter har vært populære i flere tiår. Tie dør er en enkel og morsom måte å få en fin farge til enhver gammel T-skjorte. Du kan til og med knytte fargestoff noen trykte skjorter. Fordi trykket på skjorten ikke er laget av bomull (mange er trykt på skjermen), vil fargestoffet ikke absorbere inn i bokstaveringen. Derfor kan du trygt farge noen trykt T-skjorte uten å ødelegge bokstaver. Husk at lysere skjorten (hvit er best), desto bedre slipsfargen kommer ut.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------