Stilling: ovs0

Skjorte laget av lommetørklær

 

1.

Sett to av lommetørkle sammen. Hvis det er en åpenbar feil side på lommetørkleet ditt, legg lommetørkleet med høyre side sammen. Klem sammen en kanten av lommetørkleet og også den ene rett overfor den. Dette er sidene til skjorten din. Sy de spissede kanter med en 1/8-tommers sømtillegg. Baksting i begynnelsen og slutten av hver søm for å forhindre at sømmen kommer til å bli fortryllet senere. Du har nå et rør. Ikke vri på høyre side.

2.

Velg hvilken åpen ende av lommetørklerøret som er toppen av skjorten din. Brett ned toppkanten en 1/4 tommer til feil side og trykk. Brett kanten ned en annen 1 1/2 tommer, trykk og pin. Sy den fastkjørte folden rundt skjorten for å lage et foringsrør. Legg igjen 2 inches usynnet.

3.

Sett en 1-tommers bred elastikk rundt kroppen din, over bustlinjen. Trekk den så tett som det som er behagelig og kut elastikken en tomme lengre enn denne måling. Fest en stor sikkerhetsnål til den ene enden av elastikken. Sett sikkerhetsnålen i åpningen av foringsrøret og trå i elastikken rundt skjorten. Trekk begge ender ut av åpningen og fjern sikkerhetsnålen. Overlapp endene en tomme og sy sammen ved hjelp av en zigzagsting. Trekk elastikken tilbake i foringsrøret. Sy åpningen lukket.

4.

Juster skjorten slik at sidesømmene er jevnt plassert på hver side av skjorten. Topstitch over elastikken i foringsrøret på hver side søm. Dette forhindrer at elastikken ruller og vrider ved hvitvasking av skjorten.

5.

Klipp to striper fra det gjenværende lommetørkleet, 2 1/2 tommers bred av lommetørklebens bredde . Dette er dine skulderstropper. Klipp to striper fra smeltbar grensesnitt i samme størrelse. Legg lommetørklebene på strykeflaten med feil side opp. Plasser smeltepunktet på stripene med limsiden nedover. Match kantene og strykejernet for å feste stykkene sammen.

6.

Brett en skulderrem i halvparten med de rette sidene sammen og de lange kantene som passer. Klem langs kantene sammen. Sy den spissede kanten med en 1/4-tommers sømtillegg. Gjenta med den andre skulderremmen. Vri stroppene rett ut. Plasser stroppene med sømmen som løper ned midt på den ene siden. Stryk stroppene. Toppsting langs hver lengre kant på stroppene, en 1/4 tommers kant fra kanten.

7.

Sett på røret på innsiden av t-skjorten mens du har på deg en bh. Still opp sidens sømmer med sidene av kroppen din. Ved hjelp av en hjelper, plasser skulderstroppene over bh-stroppene med senterets sømvendende utside. Sømene vil være på innsiden av den ferdige skjorten. Fest stroppene til foringsrøret.

8.

Fjern skjorten. Toppsting rundt toppen av skjorten en 1/4 tommer fra kanten. Dette vil feste stroppene når det er ferdig med kanten. Trim bort overskytende fra stroppen ender. Slå skjorten rett ut.

Tips og advarsler

  • Denne skjorten passer til kvinner med en bustestørrelse som er mindre enn dobbel bredden på en lommetørkle , minus en tomme. Den elastiske kan justeres mindre.
  • Lommetørkle eller bandanas har flere muligheter enn å tørke nesen din. Disse billige firkantede stoffstykkene er ferdig med kantede kanter og kommer i en rekke utskrifter. Sy en skjorte laget med lommetørkle for bare et par dollar. De ferdige kantene forhindrer sømmer fra å brenne og det er ikke nødvendig å legge til en ny hylle på skjorten. Det er en rimelig måte å skape en ny garderobe for sommeren. Dette raske syprosjektet kan fullføres på en time.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------