Stilling: ovs0

Hvordan lage din egen håndverk ved hjelp av resirkulerbare

 

Paper Mache

1.

Klipp avisen din i striper omtrent 1 / 2- til 1-tommers bred. (Selv om avisen fungerer best, kan du bruke noe porøst, nonglossy-papir til dette håndverket.)

2.

Bland 2 kopper hvitt lim med en del vann i en bolle. Du kan også kjøpe premixed papir mache pasta fra en kunstleverandørbutikk.

3.

Sug en håndfull papirstrimler i papirmagepastaen.

4 .

Bruk stripene dekket av lim for å lage en skulptur. Mange mennesker vil bruke en ballong, bolle eller ramme for å gi den første form til prosjektet. Overvei å lage en maske, fruktskål eller fritt skulptur.

5.

Tillat papir mache-prosjektet å tørke i to til tre dager, deretter maling som ønsket og forsegle med akryl Sprøyte.

Flaskekorketter

1.

Vask en flaskehett med såpe og vann for å fjerne rester. Pass på at lokket tørker helt.

2.

Bestem om du vil vise bildet på toppen av lokket eller designe ditt eget på innsiden. Hvis du designer ditt eget bilde, bruk små tegninger, magasinutskrifter og maling for å dekorere hetten. Seal med akrylspray eller decoupagepasta.

3.

Påfør varm lim på glattstiften og fest den til hatten. La limet tørke før det bæres. (Du kan erstatte super lim eller gorilla lim for varmt lim.)

Resirkulerte perler

1.

Klipp striper fra bladets indre sider. Klipp hver strimmel diagonalt for å danne to langstrakte trekanter som sammenkuttes sammen, og rektangel.

2.

Rull strimlene rundt en tannpirke. Begynner med den bredeste delen av en stripe. pakk stripen rundt en tannpirke for å lage en perle. Du kan trenge en liten mengde lim for å holde de endelige lagene nede.

3.

Påfør decoupagepasta til hele overflaten av magasinet. Tillat å tørke og fjern deretter fra tannpiren. Gjør flere perler samtidig for å spare tid.

4. Bruk dine resirkulerte perler i et armbånd, halskjede eller nøkkelring. Legg til sodavannflikker som sjarm.

Tips og advarsler

  • Når du lager bladmagasinet, må du ikke bruke forsiden siden denne siden har en tendens til å være tykkere enn resten av publikasjonen.
  • Med så mange som gjør en innsats for å være grønnere, er det ikke overraskende at det er stor etterspørsel etter håndverk laget av resirkulert materiale. Bruke resirkulerbare materialer til å produsere ønskelige gjenstander, som fotorammer og smykker, er en utmerket måte å redusere produksjonskostnadene og utnytte en endeløs ressurs. Bortsett fra å ha timer med moro for nesten ingen kostnader, kan du gjøre en positiv uttalelse om hvor lett det kan være å leve grønnere.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------