Stilling: ovs0

Hvordan kutte glass fra vanlig glass

 

1.

Sett glasset som skal kuttes på en hard, flatt overflate, for eksempel et bord eller en teller, og tegne eller spor det ønskede mønsteret på glasset ved hjelp av en malepenn.

p> 2.

Bruk en karbid-kutt glasskutter for å spore over mønsteret du opprettet med malepennen. Press på glassklipperen med jevnt trykk - ikke for hardt, men ikke for mykt heller.

3.

Ta forsiktig opp glasset i hendene og bruk et par glassbryter for å gripe glassets kant, motsatt av kuttet laget med glassskæren. Trykk litt på tangen til glasset løsner seg.

Tips og advarsler

 • Øv på å kutte på et stykke glass et par ganger før du kutter selve prosjektet. Dette vil hjelpe deg med å få en følelse av hvor mye trykk du må bruke når du skjærer designet ditt på glasset.
 • Bruk en metalllinje for å hjelpe deg å tegne rette linjer.
 • Bruk Hansker er ikke nødvendig, men de vil beskytte hånden og fingrene mot å kutte av glasset.
 • Bruk beskyttende briller for å holde glasset fra å flyte i øynene og forårsake skade.
 • Glassskjærende rekvisita kan kjøpes fra en lokal avdeling eller håndverksbutikk og online.
 • Glass brukes til mange ting som bilderammer, vinduer og speil. Når du arbeider med glass, kan det være nødvendig å kutte glasset slik at det passer til ønsket størrelse eller form. Det er mange fagfolk som kan kutte glasset for deg, men det er mulig å kutte glass selv med bare noen få grunnleggende verktøy. Glassskjæring er ikke så vanskelig, men det krever bruk av grunnleggende sikkerhetsferdigheter.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------