Stilling: ovs0

Tulip Tie Dye Instruksjoner

 

1.

Vask og tørk din 100 prosent bomullst-skjorte før du dør den. Fargen legger seg til stoffet bedre når limingen eller beskyttende stoffbelegget fjernes.

2.

Dekke arbeidsflaten med store plastfiltposer for beskyttelse. Klipp hull for hodet og armene i en annen pose og trekk den over hodet for å holde klærne rene. Bruk plasthansker for å beskytte hendene mot fargestoffet.

3. Legg hver fargestofffarge i en separat klemflaske og bland den med mengden vann anbefalt på emballasjen. Rist flasker for å oppløse fargestoffet rett før du er klar til å starte slipsdød. Legg til mer vann hvis du vil ha mindre pulserende farger.

4.

Brett t-skjorten i en harmonisk mote, som du vil når du lager en papirvifte. Når du er ferdig, vil din skjorte ha en rørformet form. Legg inn fem eller seks gummibånd over stoffrøret for å holde brettene på plass.

5. Legg på farge på t-skjorten med en flaske med fargestoff. Arbeid flaske dysen ned mellom skjulene på skjorten for en fargerik krusningseffekt. Bytt farger og legg til flere fargestoffer tilfeldig. Fortsett denne prosessen til du har det utseendet og de fargene du vil ha.

6.

Vend t-skjorten over og påfør samme fargen på samme måte til den andre siden. < /p>

7.

Legg skjorten i en resealable plastpose og sett den til side i fire til seks timer. Skyll t-skjorten i kaldt vann og la det tørke.

Tips og advarsler

  • Selv om Tulip-instruksjonene kaller tørt stoff, kan du oppleve at
  • Vask din tie-farget t-skjorte i kaldt vann, med mildt rengjøringsmiddel når det blir skittent.
  • Tulip er navnet på et selskap som produserer håndverk, for eksempel stoffmaling og fargestoffer. Det tilbyr produkter som fungerer i en ikke-soppformel for slipsdød stoff, men døende må gjøres på stoff som er 100 prosent bomull. Et polyester stoff eller til og med en delvis polyester blanding vil ikke akseptere fargestoffet. Tulip tilbyr bindemiddelfarger, så vel som individuelle farger og forsyninger.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------