Stilling: ovs0

Hvordan lage elegante Doyle konvolutter

 

1.

Legg din doyle på en flat, ren overflate med høyre side ned. Designet på høyre side har glatte, fasade kanter, mens designet på feil side har skarpere kanter. Hvis doily er en firkant, drei den så en av hjørnene peker mot deg. Vend et hjerte, slik at poenget vender vekk fra deg.

2.

Legg kortet ditt i midten av duken med forsiden av kortet vendt oppover. Rett rektangulære kort med brettet mot deg og firkantede kort med brettet til venstre. Sentre kortet.

3.

Brett sidene av doil over kortet. Gjør dine krøller skarpe og rette. Brett opp bunnen av doilet neste, igjen å lage en skarp krone. Fold toppen av duken ned sist, sørg for at kortet er helt dekket.

4. Hold din tetningsvoks i en lettere flamme ca 4 tommer over midten av din doily konvolutt. Tillat en nikkelformet pølse av voks å samle seg på konvolutten og trykk seglet i voks. La voksen avkjøles.

Kort trenger noen ganger et snev av eleganse. Ribbons og pregpulver kan sikkert gjøre jobben, men en veldig enkel løsning innebærer å bruke en doily-konvolutt. Doilies har lacy, elegante design skåret i papir. Noen bruker dem til å beskytte overflater fra vaser og knick-knacks mens andre lim dem sammen for å lage duftposer og pynte gaver. Doily-konvolutter krever liten ferdighet og gir kort en gjennomtenkt berøring. Du kan bruke hvilken som helst form for du liker for dette prosjektet, noe som gjør det perfekt for å bruke ekstramateriale fra andre håndverk.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------