Stilling: ovs0

Hvordan String Lifesavers

 

1.

Sett flere håndfuller livreddere i en bolle. Hvis det er mer enn ett barn som deltar i denne båten, skal du skaffe en bøtte til hvert barn - dette bidrar til å forhindre kamp blant yngre barn.

2.

Klipp streng i forskjellige lengder . På denne måten kan du lage enten halskjeder eller armbånd. En annen ting som du kan stryke Lifesavers på, er løvlaks slik at du kan spise 'streng' av Lifesaver også.

3.

Slip livreddere på strengen eller lakris strand, en om gangen. Unge barn kan trenge hjelp med dette trinnet. Alternativ farger og prøv å lage design med Lifesavers. Dette trinnet lærer øyehåndskoordinering av små barn.

4.

Slå strenget eller lakrisstrengen sammen på enden når den mest er dekket med Lifesavers. Det kan hende du må hjelpe yngre barn med dette trinnet, men eldre barn skal kunne gjøre dette helt fint. La barna ha på seg sine nye halskjeder og spise dem.

Tips og advarsler

  • Se små barn forsiktig og sørg for at de ikke forsøker å svelge lifesavers hele. Dette kan forårsake kvelningsfare.
  • Å skape håndverk hjelper barn i alle aldre å holde seg opptatt og la dem ha det gøy mens de gjør det. Men å skape spiselig håndverk lar barna også utforske verden med fingrene og deres munn uten å fordøye alt som kan være potensielt skadelig for dem. Stringende livreddere sammen er en populær aktivitet med barn i alle aldre og kan nytes av ett barn eller en gruppe barn.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------