Stilling: ovs0

Hvordan bygge et hus ved hjelp av en skoboks

 

1.

Klipp langsiden av skopelokket. Mål innsiden av skoenboksen. Merk denne avstanden fra hjørnet på den uutnyttede lange siden av lokket. Klipp en spalt i siden av lokket på dette merket. Marker den samme avstanden på kappsiden av lokket.

2.

Skriv en linje på innsiden av lokket, over midten av lokket fra spalten til merket på den andre siden. Denne fellingen skal være vinkelrett på lokkets lange side. Bruk en kjedelig kniv til å score pappa. Brett lokket i 90 graders vinkel langs denne linjen. Dette vil være gulvet i den andre historien om huset.

3.

Klipp kanten på lokket til gulvet passer godt inn i esken. Det vil bli støttet av den nedfoldede siden av lokket. Du kan kutte av forkant av gulvet eller la det være for å gi gulvet en ferdig kant. Lim andre etasje på plass.

4.

Paint veggene og taket, eller dekk dem med tapet. Dekk gulvene med stoff eller legg et tregulv med Popsicle-pinner.

5.

Lim på rektangler av papir til vinduer. Ramme dem med stykker kuttet av tre kaffe rørepinner. Lag innrammede bilder på samme måte.

Tips og advarsler

 • Som i mange hus kan første etasje ha høyere tak enn andre etasje.
 • Selvklebende vinyl med liten utskrift gjør god bakgrunnsbilde.
 • Hvis bunnen etasje ikke er flatt, må du kanskje legge til et undergulv av papp.
 • Skravler av velvet lage en myk plysj teppe.
 • Bruk utklipp av ruffet trim for gardiner.
 • Lag en sjarmerende to-etasjers hytte fra en stor skoboks. Denne dukkehuset er riktig størrelse for 1/12 skala miniatyrmøbler. Det er også en god størrelse for plast miniatyr møbler som selges av rommet på dollar butikker. Så du kan bygge og dekorere dette dukkehuset for $2.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------