Stilling: ovs0

Hvordan lage en veggvifte

 

1.

Få et stykke tapetgrense 10 inches høyt med 27 inches lang. Klipp en grunne kantet kant langs toppen av grensen. Brett trekkspillstil fra hver ende. Lag 1/2 tommers bretter og ta deg tid fordi du vil at brettene til alle har samme bredde.

2.

Hold bunnen av brettene tett sammen med en papirklemme . Sett dråper varmt lim på baksiden, ned i mellom bunnpluggene for å låse viften sammen. Når dette er tørt, ta klemmen av, hold den stramt og påfør mer varmt lim til bunnkanten over for å sikre at den forblir sammen. La det tørke.

3.

Åpne viften for å pynte den. Sett varmt lim over bunnen på hver side og bruk håndverkssmykker. La dem tørke.

4. Få en silkeblomst som passer til papiret og bind et bånd på toppen av stammen ved siden av blomstersprøyten. Klipp det meste av stammen av. Varm lim blomsten til viften som lene litt mot høyre eller venstre med bue i bunnsenteret.

5. Bruk glitterlim til å pynte toppkanten på viften . Kjør en limstrimmel langs de øverste skulpterte brettene, eller sett prikker med juvelfarget glitterlim over hele viften.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig bruker den varme limpistolen.
  • Crafting er en måte å legge til i hjemmet ditt, så la oss bruke noen gjenværende tapetgrense for å lage et vakkert håndverk. Bakgrunn har så mange bruksområder i tillegg til å sette det på vegger. Du kan lage et stykke veggkunst ved å lage en veggvifte Du kan også bruke disse tapetfansene til å dekorere bryllupsmottakelser og bryllupalter. De har mange bruksområder og kan brukes i alle rom i hjemmet ditt. Dette er en økonomisk måte å dekorere på, fordi du bruker gjenværende tapeter og resten av elementene kan være hjemme i en skuff.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------