Stilling: ovs0

Hvordan lage en skolepose

 

1.

Kutt to 18-tommers firkanter av lerret eller denim. Klem dem med høyre side sammen, som passer til kantene.

2.

Sy rundt tre kanter av posen med en 3/8-tommers sømtillegg. Klipp de to hjørnene du syet rundt. Avslut sømmen ved å zigzag sømmer begge sømmen. Dette er din bag.

3.

Zigzag rundt åpningen av posen. Vend denne kanten ned 1 tommer for et hem. Sy kanten i nærheten av kanten.

4.

Vri posen på høyre side og trykk den med et strykejern. Klipp to striper med bånd 32 tommer lang.

5.

Vri under 1 tommer på endene på båndet. De brettede endene skal begge være på de samme sidene av stroppene. Klem den ene enden av båndet til den øvre kanten av posen på utsiden, fire inches fra midten. Den brettede enden av stroppen vil peke mot bunnen av posen; den lange enden vil peke opp. Det 1-tommers stykket som brettes opp, er den siden som berører posen.

6.

Sy over den brettede enden av stroppen. Vri og sy opp siden av stroppen til øvre kant av posen. Når du setter på hjørnet, stopp med nålen, løft trykkfoten, vri stoffet, senk trykkfoten og fortsett å sy.

7.

Vri og sy over stroppen. Vend og sy tilbake til utgangspunktet. Du vil ha syet en firkant som fester enden av stroppen til kanten av posen.

8.

Sy den andre enden av samme stropp til samme side av posen 4 tommer fra den andre siden av senteret. Pass på at stroppen ikke er vridd. Sy den andre stroppen til den andre siden av posen på samme måte.

Tips og advarsler

  • Pynt posen med stoffmaling eller markører, eller Legg til applikasjoner eller broderi før du syr sekken sammen.
  • En tung nål blir noen ganger solgt som en 'jeans' eller 'denim' nål.
  • Bruk den sterkeste tråden din vil håndtere. Stofftråd er bra, men det kan ikke brukes i noen maskiner.
  • Det tar bare noen minutter å lage en enkel skoleveske til et barn, slik at du kan lage poser til hele klassen. Med de riktige materialene kan du lage en skoleveske som vil være solid nok til å stå opp til tung bruk. Poser kan forlates ren, eller dekorert før eller etter at de er laget for å tilpasse dem.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------