Stilling: ovs0

Slik syr du med mønstre

 

1.

Se på baksiden av mønsterets konvolutt for å finne ut hvilken størrelse du trenger. Noen mønstre har bare en størrelse, mens andre inneholder en rekke størrelser. På mønstre med flere størrelser ferdige målinger av elementet leveres for å hjelpe deg med å gjøre ditt valg.

2.

Fjern mønsteret fra konvolutten og utfolde det. Mønsteret er trykt på tynt papir, ligner på Du finner også instruksjoner som er trykt på tykkere papir i konvolutten.

3.

Skjær mønsteret ut langs de faste linjene som er merket for ønsket størrelse.

4.

Fest mønsterstykkene på stoffet. Instruksjonene som følger med mønsteret, kan inneholde et diagram som hjelper deg med å ordne mønsterbitene for å minimere bortkastet stoff.

5

Klipp stoffet langs mønsterstykkets ytre kant. Legg mønsterstykkene festet på stoffet.

6.

Finn noen trekanter eller piler langs kantene på mønsterbitene. Skjær gjennom stoffet fra utgangene ide kant til punktet i trekanten for å lage et hakk i stoffet. Disse hakkene hjelper deg med å rekke opp stoffstykkene senere.

7.

Se etter små sirkler på mønsterbitene. Bruk en stoffblyant til å forsiktig lage et hull i mønsteret inne i sirkelen og merk stoffet under.

8.

Sy stoffstykkene sammen etter instruksjonene i mønsteret konvolutt. Fjern hvert papirmønster før du begynner å sy for å unngå forvirrende mønsterstykker som ligner.

Tips og advarsler

  • Les alle instruksjonene som følger med mønsteret grundig før du begynner å kutte stoffet eller sy. Du bør kunne visualisere prosjektet ved hjelp av instruksjonene før du begynner å redusere sannsynligheten for å gjøre en feil.
  • Du kan bruke tape for å sette sammen mønsteret hvis du gjør en feil mens du skjærer ut stykkene. < / li>
  • Se etter mønstre merket med 'lett å sy' eller 'nybegynner' beskrivelser når du begynner å bruke mønstre.
  • Mønstre bidrar til å forenkle prosessen med å lage håndlagde klær eller tilbehør, men de ukjente merkene på et mønster kan være skremmende for de nye å sy. Mens hvert mønster inneholder spesifikke retninger for å hjelpe deg med å gjenskape elementet på bildet på forsiden av konvolutten, bruker de fleste mønstre tilsvarende merking for å veilede deg gjennom trinnene. Når du kan gjenkjenne disse merkene, er sying med mønstre litt mindre komplisert, og du kan fokusere på å øve teknikken din istedenfor å dechiffrere retningene.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------