Stilling: ovs0

Hvordan å strikke en strikke maskin

 

1.

Unravel garnet du bruker. Ikke tangle det. Hvis du ikke kan gjøre dette alene med hendene, ta en stol og løft garnet rundt de to armene. Dette vil gi deg en stor løkke av garn som holdes lett sammen og ikke sammenflettet. Legg dette garnet i plastkurven foran strikkemaskinen.

2.

Åpne strikkemaskinen og se nøye på konstruksjonen. Det er et farget spor, vanligvis under låsen eller åpningen. På hver side av sporet, eller helt rundt, er det små små strikkekroker. Før du legger garnet på krokene, må du forsiktig rotere bollen av maskinen. Retningen der den går, er den retningen du vil trå maskinen. Sørg for at gummiføttene er på bordet og maskinen er flat.

3.

Finn garnguiden - den er på åpent stykke med små kanaler i den for å lede og gir spenning når garnet beveger seg gjennom maskinen. Fest den til forsiden av maskinen, foran garnsporet. Dette bidrar til å holde garnet rett og untangled. Det bør bare stikke på plass.

4.

Fest en klutnekke i den frie enden av garnet. Spinn maskinen slik at den ene fargede strikkehaken blir utsatt og lined opp med tråderstyret - et lite stykke plast som stikker opp foran på maskinen. La garnet med klutnekken slippe bak denne strikkehaken, inn i midten av en rund strikkemaskin. Hvis du ikke finner en farget nål, kan du begynne med en hvilken som helst krok.

5. Legg garnet under den første den første strikkehaken, slik at garnet er i skurken. Ta garnet rundt baksiden av kroken ved siden av den, deretter under neste krok, og bak den følgende til du kommer tilbake til den første nålen.

6.

Kjør Garnet fra den siste kroken er gjenget tilbake gjennom garnspalten og ned gjennom kanalene i garnføreren. La resten av garnet falle ned i plastkurven der den kan røre seg jevnt.

7.

Vri håndtaket på strikkemaskinen til å begynne å strikke. Hold garnet for den første raden eller to som du strikker for å sørge for at det ikke er for mye press eller det er nok å gi på garnet. Fortsett å fortsette til du har nok strikketøy til prosjektet du strikker eller garnet er ferdig.

Tips og advarsler

  • Sørg alltid for at garnet er slakk nok til å bevege seg lett.
  • Forlat aldri garn uten tilsyn med barn rundt.
  • Strikkemaskiner brukes til å lage strikkede stoffer med sving på et håndtak. Før oppfinnelsen måtte folk manuelt strikke værk med stoff for å bruke tepper eller andre klærprosjekter, men med strikkemaskiner produseres tekstiler med liten tid eller innsats. Disse maskinene kan settes inn for å strikke et bestemt mønster. De må være gjenget riktig for å minimere sammenflettet garn og forhindre ujevne sting i strikket stoff.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------