Stilling: ovs0

Hvordan få en gammel symaskin kjører igjen

 

1.

Kontroller maskinen for eventuelle manglende deler. Bobbins er de første elementene som går seg vill, som er belter og festfødder. Hvis du har symaskinens bruksanvisning, må du kontrollere nøye for at maskinen er intakt.

2.

Kontroller ledningene for eventuell splittring eller splitting. Mus kan ha tygget Trekk ut ledningen hvis det har vært en stund. Ikke koble til en ledning med bare ledninger som vises. Reparer ledningen før du forsøker å kjøre maskinen.

3.

Olj maskinen før Tørk maskinens overflate med en fuktig klut for å fjerne eventuelle smuss som er oppsamlet. Symaskiner har små oljehull i hele kroppen. Disse er vanligvis ved siden av foten, på toppen og ved siden av hjulet. Fyll disse hullene med en rikelig mengde husholdnings- eller symaskinolje.

4.

Løft symaskinens kropp fra saken og kontroller gir og stenger under det som kjører maskinen. Bruk en myk pensel for å fjerne smuss, støv eller sytråd. Legg en liten dråpe olje på hvert redskap eller bevegelig del som du ser. La maskinen stå over natten slik at oljen kan penetra tannhjulene.

5.

Tørk av overflødig olje på maskinens kropp. Slå på maskinen og trykk på foten for å koble til hjulet. Se for å forsikre deg om at beltet dreier hjulet. Hvis det ikke er det, må beltet kanskje bytte ut. Ta beltet til en symaskinbutikk som passer til størrelse.

6.

Trekk maskinen. Du må kanskje bruke prøve og feil hvis du ikke har en håndbok for å vise deg hvordan du tråkker symaskinen. Du kan kanskje laste ned eller finne en guide på Internett. Fyll spolen med matchende tråd. Sørg for at nålen er forsvarlig i maskinen.

7.

Vri hjulet for hånd for å forsikre deg om at nålen passerer gjennom fotmaten og fanger undertråden. Hvis nålen er gammel eller bøyd, kan den bli sittende fast eller ikke rotere opp og ned jevnt.

8.

Trekk maskinens tråd og undertråden forsiktig for å kontrollere spenningen. Det bør være liten motstand på begge. Hvis den trekker seg lett eller er for stramt, må du justere spenningen på maskinen. Bruk et stykke skrapmateriale og prøv å få maskinen til å sy. Juster spenningen til maskinen syr tette, nøyaktige sømmer uten å samle, puckere eller skille.

Gamle symaskiner kan være en hobbyists drøm om å komme igjen, eller de kan være et mareritt, avhengig av deres tilstand. Det kan ta litt prøve og feil og litt forskning, men du kan få en gammel symaskin til å kjøre igjen. Noen kan til og med sy en bedre enn en ny.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------