Stilling: ovs0

Origins of Glass Etching

 

Prosessen

Glasset er etset ved å endre overflaten for å gi en kontrast mellom klare og ugjennomsomme områder. De tidligste metodene som ble brukt var kobberhjulgravering (strålende kutting) og syre-etsing. Ved kobberhjulegravering, et lite roterende slitasjehodet laget av kobber klippe dekorative mønstre inn i glasset. Klippeglasset ble deretter polert til en strålende glans ved å bruke jevnere, mykere hjul maskert i stoff. Syre-etsing ble gjort ved å maskere arene som skulle forbli klare og legge til forskjellige formuleringer av syre for å produsere frostete og ugjennomsiktige områder i glasset.

Utviklingen av glass i England

I det 18. århundre engasjerte vinduene i gjennomsnittlig hjemme var små og få. Gjenget glassplate, som var i stand til å dekke større åpninger, var veldig dyrt som en glassskatt og en vindueskatt ble brukt overalt den ble brukt. I 1845 ble glassskatten avskaffet etterfulgt av eliminering av vindueskatten i 1851. Etter den tiden begynte plateglasset å bli brukt i butikker og puber. Det tykkere tyngre glasset var ideelt for dekorativ kunst av strålende skjære- og syre-etsing.

Den viktorianske tiden

På 1860-tallet begynte syre-etsing og strålende skjæring også å vises i husene. En blokk eller en gate i husene ville velge mellom etset glass eller farget glass blyant lys og gjennomføre temaet gjennom hele hjemmet. De mest utførlige mønstrene var reservert for inngangsveien som det er tilfelle med gjenoppliving av etset glassbruk i moderne hjem. Offentlige husene tok etsningens kunst til det ytterste, og kombinerte det med sølvring, skråning og forgylling for å skape dramatiske effekter. Bruken av glassetsing på de indre dørene til viktorianske hjem var mye mer beroliget.

Strongwater, Sandblasting og White Acid

I 1870-tallet var håndverkere i stand til å produsere syre-etseffekten på en mer kostnadseffektiv måte ved å bruke sandblåsing. Butikkdører, vinduer, reklamebord og varebiler var alle utstyrt med syre etset plate glass dekorert for å annonsere varene innenfor. Før sandblåsing involverte syre etsing oppvarming av kalsiumfluorid med svovelsyre og kondensering i vann for å danne et stoff som kalles 'sterkt vann'. Også utviklet i løpet av denne tiden var et etsemiddel kjent som 'hvit syre'. Koksoda ble blandet med flussyre for å danne et stoff som ville gi en tett hvit frost på glasset.

Moderne Glass Etsing

Glassettsen som er sett i dagens applikasjoner er produsert av datamaskinstøttet design og Produksjonsteknikker. Forbrukeren kan velge mellom en rekke forhåndsinnstilte mønstre eller skape noe helt unikt ved å kombinere glassskjæring, etsning og pregingsteknikker. Caning alternativer mellom glasseksjoner er tilgjengelig i et bredt utvalg av stiler og farger. bli en enkel crafter s teknikk. Erstattingsdører til boliger har blitt mer utførlige, da etset glasspaneler har blitt lagt i dører, sidelitter og transoms for å gi en rik, forseggjort effekt og å lage en motordireksjon for huset innenfor. Etset glass stammer fra Europa og var rimelig bare til de svært velstående til midten av 1800-tallet. I dag kan de forskjellige applikasjonene finnes overalt.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------