Stilling: ovs0

Vellum Paper Projects

  Gjennomsiktig velværepapir er kanskje et av de mest allsidige håndbagene på markedet. Papirets gjennomsiktige egenskap legger til en umiddelbar romantisk eller eterisk kvalitet til invitasjoner, kunngjøringer og scrapbookingoppsett. Bruk velværepapir til å lage tilpassede papirvarer og til og med for kreative smykker.

Fødselsmeldinger

I årevis har velværepapir vært en populær del av romantiske bryllup invitasjoner. Tenk på en vri på tradisjon og bruk velværepapir for å designe en tilpasset babymelding. Som bryllup er fødselen til et barn en av de mest berømte tider i en voksenliv. Vellum legger til en umiddelbar luft av raffinement til standard fødselsmelding. For en søt, tilpasset og hjemmelaget fødselskampanje, anbefaler Ruby Glen-websiten utskriftskunskapsfakta på veldepapir. Lag det over et bilde av det nyfødte og fancy utklippsbokpapiret. De fleste hjemmeprintere og tekstbehandlingsprogramvare kan skrive ut på veldepapir. Tilpass denne håndverket ved å velge tekst og skrifter som snakker til deg og din familie.

Brevpapir

I tillegg til invitasjoner og kunngjøringer bruker du velgpapir til å skape tilpassede skrivesaker. Lag egendefinerte konvolutter fra velgpapir for et mykt, kreativt utseende, foreslår LCI Paper-nettsiden. Kjøp tradisjonelle konvolutter i flere størrelser for å lage maler for vellum konvolutter. Layer velværepapir over mønstrede papir eller kartong for å beskytte personvernet til konvoluttens innhold. Brett vellumet og mønstret papir eller kartong på samme måte som de innkjøpte konvoluttene og fest flappene med håndtak lim. Innkjøp av standardkonvolutter for dette prosjektet bidrar til at hjemmelagde konvolutter blir standardstørrelser, noe som er lettere for postkontoret å håndtere. Merkelig utformede konvolutter kan koste mer for å maile.

Scrapbooking

Vellum brukes ofte i scrapbooking-oppsett fordi det bidrar til å gi visuell interesse. I følge Scrapbooking 4 All Website er det enkle måter å inkludere velstandspapir i utklippsbokoppsett. Bruk velter som overlegg, ved å plassere den over deler av en layout. Vellum satt over bestemte deler av en layout kan opprette en partisjon, skille layoutet i seksjoner. Vellum kan også lage scrapbooking aksenter. Bruk den til å lage vinduer og lommer eller lage gjennomsiktige elementer som vann eller skyer.

Smykkefremstilling

Mens velvære er alltid gjennomsiktig, kommer den i farget og mønstrede utskrifter i tillegg til å fjerne velværepapir. Mønstret vellumpapir kan kombineres med harpiks for å skape et interessant, hjemmelaget smykker anheng. Ifølge Craft Bits nettsiden er vellum et utmerket medium for harpiksgjennomføring fordi den gjennomsiktige kvaliteten skaper dybde i ferdigproduktet. Harpiks er ofte tilgjengelig på håndverksforsyningsbutikker. Velg en form for å skape størrelsen og formen på det ferdige anhenget. Hell harpiks i formen og kutt et stykke mønstret vellum for å passe innvendig. Topp det med mer harpiks og la det stille. Bor et lite hull i settet harpiks og sand eventuelle grove kanter med sandpapir. Legg det til en kjede kjede eller et sjarm armbånd.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------