Stilling: ovs0

Classroom Crafts for Kids

  Håndverkstid bidrar til å bryte opp en læreplan om ulike emner. Barn kan uttrykke seg i et kreativt eller kunstnerisk format, og hjelpe dem til å ta hensyn til leksjonene senere. Du kan inkludere leksjoner i håndverket, og hjelpe læringen å fortsette mens barna lager sine kreasjoner.

Eggkartongblomster

Gi barna en pause fra leksjonstiden med et morsomt håndverk som involverer blomster. Denne båten gir en flott aktivitet i løpet av våren, når blomstene først begynner å komme ut av bakken og spre sine kronblader. Klipp ut de forskjellige koppene fra eggekartongen, og legg deretter et hull i midten av bunnen av hver kopp. Trekk grønne rørrenser gjennom hullene. Klipp ut kronblad fra forskjellige fargede byggepapir, og lim deretter kronbladene til den andre enden av rensepumpene. Bøy andre rørrengjøringsmidler for å danne bladene, og vri dem rundt i midten av hovedrørrenseren. Du kan gjøre aktiviteten til en læringsmulighet, da du får barna til å lage bestemte typer blomster.

Pine Cone Birdfeeder

Om vinteren la barna gjøre et håndverk som hjelper fuglene utenfor. Ta hvert barn med en furu fra sin hage. Fest et stykke snor rundt toppen av furuskeglen, og bind en stor sløyfe øverst. Spred peanøttsmør på sidekanten av pine cone. Når fyrkeglen er grundig belagt i peanøttsmør, stryk så frø over furuskeglen slik at de holder fast i jordnøttsmørten. Pass på at du hjelper barna å sprø frøene over en papirplate slik at de ikke ender opp over gulvet. Hjelp barna til å plassere sine fuglkakefuglmater i et tre og gi mat til fuglene som holder den kalde vinteren.

Enveloped Animals

La barna uttrykke seg kreativt når de lærer om dyr. Gi hvert barn en vanlig hvit konvolutt og noen markører. Få barna til å tegne et bestemt dyr eller la dem tegne sitt favorittdyr. Hvis barna trekker bildet på baksiden av konvolutten, må du sørge for at de gjør dyrets munn hvor klaffen er slik at munnen åpnes. Hvis barna trekker en hund eller et annet dyr som har store ører, kutt ut stykker av byggepapir og lim dem på konvolutten. Hjelp barna til å kutte ut strimler av papir for å lage haler også. Hvis du har tid, la hvert barn gjøre flere dyr.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------