Stilling: ovs0

Santa Scrapbook Side Ideas

  Scrapbooking er en kreativ måte å vise bilder og minner på under julen. Siden Santa Claus er en viktig del av juleferien i mange familier, gir en Santa-themed utklippsbok layout et perfekt bakteppe for julenes snapshots og journaling.

Peis med føtter

Forventet hva Santa vil bringe, er spennende for mange barn. Fang opp den spenningen i dette oppsettet. Start med en stue scene laget av papirutklipp. Ta med et juletre festet med ornamenter og lys (laget av skinnende metallpapir), men legg ikke noen gaver under det, og la strømpene være tomme. Lim to svarte støvformer som stikker ut fra peisen for å visuelt foreslå at santa kommer ned i skorsteinen til levere gaver. Du kan også erstatte utklippskollagen juletre med et montert bilde av ditt faktiske juletre, alle innredet og stablet under med gaver.

Santa navn og brev

Stamp en rød utklippsbokside med noen av de mange forskjellige navn for julekvinnen fra land rundt om i verden. Christmas-Day.org lister dusinvis, inkludert Babbo Natale (Italia), Jultomten (Sverige), Hoteiosho (Japan) og Viejo Pascuero (Chile). Dekorere siden med et smilende eller Legg til et bilde av ditt barn eller barn på siden. Legg på et bilde av hennes 'brev til julemannen.' Eller følg retningslinjene i en Scrapbooking.com-artikkel som foreslår at du skriver ditt eget brev til Santa med dine ønsker f eller hvert barn.

Nordpolen Santa Radar

Barn blir fengslet av julemannens årlige trek rundt om i verden. Gjenopprett reisen sin i denne utklippsboksiden. Lag fire brede hvite papirstrimler, kutt bølgete på den ene siden, langs bunnen av en blå utklippsbokside. Ordne stripene horisontalt, med de bølgete sidene stablet ovenpå hverandre for å skape utseendet på snowdrifts. Mal en stripet stolpe som stikker ut av en snøbank. Lim svart dypskårne bokstaver i nederste stripe som stavar ut 'Nordpolen'. Fest en liten santa, reinsdyr og sleigh utsmykking i den blå 'himmelen' over snøbrettene. Smak på siden med en montert skjermdisplayutskrift av den årlige Google Earth / NORAD radarsporing av Santa 's reise rundt om i verden. Identifiser hvor huset ditt er på kartet.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------