Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom xd og XDM polymer pistoler

XD og XDM er polymer innrammet halvautomatiske pistoler som blir solgt av Springfield Armory men er produsert i Kroatia. XD står for ekstrem plikt, og mange pistol brukere kan bevitne robusthet sin. den XDM er i utgangspunktet en gren av den XD linjen som presenterer ganske håndfull forbedringer XD og XDM har sine egne varianter med ulike typer ammunisjon
en viktig forbedring i. den XDM modellen er bruken av en lengre kamp karakter fat. Mens XDS har 3 eller 4-tommers fat, de XDMS har tre. 8 og 4. 5-tommers fat. Et unntak fra dette er XD Tactical som har en 5-tommers fat. Jo lenger fatet, desto mer nøyaktig blir pistolen burde være som det gir bullet mer rifling tid og en sannere bane.
en annen stor forskjell mellom XD og xdm pistoler er antall runder som kan finnes i et magasin. i denne forbindelse xdm pistoler vinne over XD siden det kan ha flere runder per magasin. den reelle forskjellen varierer mellom pistol varianter, men kan variere alt fra to til fire kuler mer. Det er verdt å merke seg, men at selger XDM er ulovlig i California. Hovedårsaken bak dette er ikke våpenet, men en California lov som forbyr pistoler fra å ha mer enn ti runder per magasin. Fordi viss XD pistoler har ledige magasiner med en kapasitet på ti kuler, de er derfor lovlig å selge i California. det er bare et tidsspørsmål, men før Springfield utgivelser magasiner som overholder de ti-runde regelen. En fin touch til XDM linjen er i tillegg utskiftbare bakstroppene med et par allerede inkludert. Bakstroppene er egentlig ikke viktig eller nødvendig for at pistolen skal fungere, den bare legger noen trøst når den holdes i hånden De utskiftbare bakstroppene gi brukeren noen valg og muligheten til å erstatte den når den har slitt ut.
den siste forskjellen mellom XD og xdm pistoler er prisen som xDM er dyrere i forhold til XD har imidlertid mange sa at xDM er verdt det som forbedringer og flere elementer. ( jeg. e. hastighet loader og mange flere ) mer enn gjør opp for prisen.
Oppsummering :
1. XDM er en gren av de XD polymer pistoler
2 XDM har en lengre og bedre fat enn XD.
tre. den XDM holder vanligvis flere runder enn det XD.
4. den XDM er for tiden ulovlig i California mens XD er det ikke.
5. Den XDM har utskiftbare bakstroppene mens XD ikke
6 XDM koster mer enn det XD
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------