Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom svarte og røde druer

Druer anses å være en av de sunneste frukten. Druer består av en rekke vitaminer, mineraler, fiber og fettsyrer. Druer er ansett for å være sunt for huden, hjerte, og blodårene. Blant druer, blir de sorte og røde druer ansett for å være sunnere.
den røde og de grønne druene tilhører slekten Vitus men er forskjellige arter. Begge den røde og grønne druer finnes rikelig over hele verden.
Alle typer druer er rike på næringsstoffer, særlig mineraler og vitaminer. Faktisk, i forhold til de helsemessige aspektene, er den svarte druen anses å være den mest næringsverdi. Fleste helseeksperter og ernæringseksperter anbefaler svarte druer i forhold til røde druer. Druer inneholder også en stor mengde antioksidanter og store mengder karbohydrater. Både røde og de svarte druene er rike på quercetin og resveratrol som er antioksidanter. Når man sammenligner antioksidant innholdet i svarte og røde druer, de svarte har mer antioksidanter enn røde druer.
Den røde fargen på druene er på grunn av flavonoider, som er en antioksidant sammensatte. Men i tilfelle av svart druer, inneholder de en høyere konsentrasjon av flavonoider som gir den sorte fargen. Som fargen blir mørkere, tilstedeværelsen av antioksidanter også øker. Dette er en av grunnene til at svarte druer er mer foretrukket.
Både de sorte og røde druer er kjent for å inneholde tre typer polyfenoler kalt phenolic syre, flavonoider, og resveratrol. Men det har blitt lagt merke til at de svarte druene inneholder mer av polyfenoler. motsetning til de røde druene, de svarte druene er søtere.
Oppsummering :
1. Alle typer druer er rike på næringsstoffer spesielt mineraler og vitaminer
2 I forhold til de helsemessige aspektene, den svarte druen. anses å være mer ernæringsmessig. fleste helseeksperter og ernæringseksperter anbefaler svarte druer til røde druer.
tre. Når man sammenligner antioksidant innholdet i svarte og røde druer, den svarte druene har mer antioksidanter enn røde druer.
4. Black druer inneholder flere av de polyfenoler.
fem. i motsetning til de røde druene, de svarte druene er søtere.
6. Den røde fargen på druene er på grunn av flavonoider, som er en antioksidant sammensatte. Men i tilfellet av svarte druer, inneholder de en høyere konsentrasjon av flavonoider som gir den sorte fargen.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------