Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom sony NEX -5 og Sony NEX -3

NEX serien av kameraer fra Sony er den lenge etterlengtede svar til Micro Four Thirds speilløse systemer lagt frem av Panasonic og Olympus. Å sette disse kameraene i en viss brakett, faller de et sted mellom en typisk pek- og-skyt og en DSLR, deling kompakthet og enkelhet med den tidligere mens låne avanserte funksjoner fra den sistnevnte den største forskjellen mellom NEX -3 og NEX -5 er. markedssegmentering som dyrere NEX -5 gir en håndfull fordeler å komplettere sin høyere verdi.
Det første du ville merke mellom NEX -3 og NEX -5 er kroppen konstruksjon NEX -5 kroppen er laget av en magnesiumlegering ,. gi den et meget solid og solid følelse. til sammenligning er NEX -3 kroppen laget av en plast polymer. Det gir deg ikke den samme elegante inntrykket som NEX -5, men det fortsatt gjør jobben sin ganske bra. Et annet særpreger er grepet rett ved objektivet. grepet på NEX -5 er smalere og mer uttalt sammenlignet med NEX -3. Det er bare et spørsmål om preferanser, men noen kan finne NEX -5 skal være lettere å holde enn NEX -3. En stor forskjell mellom de to kameraene er kvaliteten på videoen som de kan skyte. NEX -5 er i stand til skyting AVCHD -format video mens NEX -3 er bare i stand til MP4 -format. AVCHD er en mer omfattende format for koding high- definition video mens MP4 er egentlig bare en video /audio komprimeringskodek. NEX -5 er i stand til å skyte på høyere 1080 ( 1080i og 1080p ) oppløsning, mens NEX -3 kan bare skyte på 720p. NEX -5 kan også skyte på 720p dersom brukeren foretrekker det.
Endelig har NEX -5 en liten fordel når det kommer til kontrollene. Ett alternativ som NEX -5 har som NEX -3 ikke er ikke en fjernkontroll. med en fjernkontroll, kan du skyte kameraet uten å være nær den. du kan se på en større skjerm eller selv være i bildet samtidig som du skyte bildet
Oppsummering :
en NEX -3 er en billigere versjon av NEX -5
2 NEX -5 har en magnesiumlegering, mens NEX -3 har en plast polymer kropp.
tre. NEX -3 har en bredere og flatere grep enn NEX -5.
4. NEX -5 er i stand til skyting i AVCHD mens NEX -3 er bare i stand til å skyte i MP4.
fem. NEX -5 kan fjernstyres mens NEX -3 ikke kan.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------