Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom Zune HD og ipod touch

Zune HD er Microsofts første touch screen bærbar mediespiller som har en HD- radio tuner og en organic light -emitting diode ( OLED ) berøringsskjerm. Det anses å være en direkte konkurrent til Apples egen iPod Touch. Ifølge Microsoft, er Zune HD den første bærbare mediespilleren til har en innebygd HD radio -mottaker, en OLED -skjerm, HD-video utgang, og Wi-Fi. den multi -touch OLED -skjermer leveres med et sideforhold på 16:9 med en oppløsning på 480x272 piksler. IPod touch har en 3. 5-tommers LCD -skjerm med en skjermoppløsning på 480x320 piksler. Zune HD veier ca 2. 6 gram, mens iPod touch veier rundt 4 gram. Zune HD har en estimert lyd batterilevetid på 33 timer mens iPod Touch tilbyr anslått batterilevetid på 30 timer.
Zune HD vil støtte HD -videoavspilling eksternt gjennom en HDMI -basert dokkingstasjon med 720p HD- kvalitet som må kjøpes separat. iPod touch støtter video -utgang på 480p og 576p med en ekstra kabel må kjøpes separat. Både Zune HD og iPod Touch-støtte Wi -Fi-funksjonene på 802. 11 b /g.
Zune HD har en kapasitet på 16/32GB mens iPod Touch er tilgjengelig i 8 /16 /32GB. OLED -skjermer er relativt ny teknologi til PMP -markedet og har store fordeler over de tradisjonelle LCD-skjermer. På grunn av den tynne design, krever OLED ingen bakgrunnsbelysning å fungere, og derfor gir lengre batterilevetid PMP og tilbyr flott bildekvalitet. Microsoft har investert en god tid i å lage Zune HD, slik at det går head to head med iPod Touch.
Den største fordelen av Zune HD over en iPod touch er den innebygde HD radio -mottaker som gir overlegen lydkvalitet sammenlignet med tradisjonell radio. iPod Touch mangler en FM eller HD- radiomottaker. Både Zune HD og iPod Touch tilbudet JPEG format for lagring av bilder iPod Touch tilbyr taleopptak og line-in opptak funksjoner som mangler i Zune HD
Zune HD kjører på. en tilpasset versjon av Windows CE software mens iPod Touch kjører på Apples mest populære iTunes-programvaren tilbyr tusenvis av programmer som er den største fordelen over Zune HD. Zune HD har bare ni programmer og 7 spill mens Apples iPod Touch tilbyr rundt 75. 000 apps og 21000 spill. Derfor Apple er sikker vinner når det kommer til programvare sammenligninger mellom de to enhetene. Apples App Store gjør det mulig å skape og redigering av kalendere, surfing på nettet, søker steder med Google Maps gjennom sin innebygde GPS. Microsofts Zune HD inneholder noen grunnleggende verktøy som en vær app og en kalkulator, men mangler kart og kalender apps.
Apples 10000000 sang i iTunes-biblioteket outdoes Microsofts 4. 2 millioner kataloger. Den største ulempen med Apples iTunes er at brukerne blir tvunget til å kjøpe hver enkelt sang for en pris på en dollar eller to, mens Microsoft tillater nedlasting 10 sanger til å holde hver måned for et månedlig abonnement på $ 15. Men hvis en bruker ønsker å kjøpe sangene enkeltvis fra Zune Marketplace, unødvendige valutaomregninger synes helt irriterende.
Når det gjelder prisen sammenligning mellom de to PMPs, vinner Zune HD over iPod Touch med sin 16 GB-modellen som tilbys på $ 219 og 32GB for $ 289 i fem forskjellige farger, svart, platina, grønn, blå og rød. Apple tilbyr sine 8GB iPod Touch på $ 199 som er ganske høy pris for en enhet med halv kapasitet av den helt nye Zune HD. Imidlertid tilbyr Apple en 32GB iPod Touch på $ 299 som er bare $ 10 mer enn den høyeste priset Zune blir tilbudt Apples iPod Touch er tilgjengelig i bare to farger, sort /sølv Sammendrag :
en Zune HD er et produkt fra Microsoft, mens iPod Touch er et produkt fra Apple.
to. Zune HD har en innebygd HD radio -mottaker og en OLED -skjerm mens iPod Touch mangler en FM -radio -funksjon, og leveres med en LCD- skjerm.
tre. iPod Touch tilbyr 75. 000 apps og 21. 000 spill mens det nye Zune HD tilbyr 9 apps og 7 spill.
4. iPod Touch støtter direktemeldinger og e-post mens Zune HD støtter ikke disse funksjonene.
fem. Zune er tilgjengelig i flere farger å velge mellom mens iPod er tilgjengelig i bare svart og sølv farger.
6. Microsoft tilbyr sin Zune HD 16GB på $ 219, mens en 8 GB iPod Touch som er halvparten av kapasiteten på lavest priset Zune HD koster $ 199.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------