Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom Tata Safari dicor to . to vtt og Mahindra Scorpio vlx på

Safari DiCOR to. 2 VTT og Scorpio VLX AT er to SUVer fra indiske bilprodusenter TATA og Mahindra. Begge har to. 2 liters dieselmotorer for rikelig mengder haling makt. den største forskjellen mellom Safari og Skorpionen er den samlede kraften de kan produsere. tross for å ha motorer med identiske forskyvninger, er Safari stand til å skape mer kraft og dreiemoment enn Scorpio. førstnevnte er i stand til å produsere 140 bremse hestekrefter ved 4000 rpm, mens Skorpionen er bare i stand til å produsere 120 bremse hestekrefter på samme rpm nivå. Det samme gjentar seg når det kommer til dreiemoment som Safari veiver ut 320Nm ved 1700 til 2700 rpm, mens Skorpionen bare forvalter 290Nm på et noe høyere rekke 1800-2800 rpm.
Selv om Safari er mer kraftfull enn Skorpionen, er sistnevnte stand til å kompensere på grunn av sin lavere totalvekt. den 2WD -versjonen av Safari er tyngre med ca 140kg mens 4WD -versjonen er tyngre med ca 170kg. forskjellen i vekt er skadelig for Safari som Skorpionen er i stand til å slå Safari 0-60 tid ved en. 1 sekunder. Den største fordelen med Scorpio er kjørekomfort på grunn av sin 6- trinns automatgirkasse. Sammenlignet med Safari 5-trinns manuell girkasse, er det Scorpio mye lettere å kjøre siden du ikke har å bytte tannhjul som er veldig ofte når du kjører i moderat trafikk.
i dag, drivstoff er en stor diskusjon poeng når du kjøper et kjøretøy på grunn av de stigende drivstoffkostnader forårsaket av uro i de oljeproduserende landene. i denne forbindelse er den Scorpio også vinneren, dels å bidra med sin lavere vekt. Det er i stand til å oppnå 13. 2 kilometer per liter til Safari ཇ. 5 kilometer per liter. Når det gjelder hvor mye drivstoff hvert kjøretøy kan bære, har Safari den litt større gasstanken som holder fem liter mer Safari har en 65-liters tank, mens Skorpionen bare har en 60-liters gasstank
Oppsummering :
en Safari har mer kraft og dreiemoment enn Scorpio.
to. Safari er tyngre enn Scorpio.
3. Safari er en 5- trinns manuell mens den Skorpionen er en 6- trinns automatgirkasse.
4. Den Skorpionen er mer drivstoffeffektive enn Safari.
fem. Safari har en litt større drivstofftank enn Scorpio.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------