Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom AMC gull og sølv billetter

Prisen på billettene har sett en plutselig økning i de senere årene, og det er forventet å stige ytterligere i de kommende årene. Imidlertid AMC gull og sølv billettene er gode muligheter for å nyte favorittfilmene selv på en tid av høye billettpriser. Når AMC gull og sølv billettene er kjøpt, kan man se sine favorittfilmer gjennom hele år for å komme uten engang å bry seg med økningen i billettprisene.
Men når det kommer til å kjøpe billetter, kan det være veldig forvirrende å gjøre et valg. De fleste mennesker får forvirret mellom AMC gull og sølv billetter. Selv om begge AMC billettene er økonomisk, de har fortsatt litt forvirring mellom dem. Foretrekker folk flest AMC gull billettene som de tilbyr flere fasiliteter. når man sammenligner AMC gull billetter og AMC sølv billetter, det er bare en liten forskjell. forskjellen er at en person har en AMC gull billett kan se alle de nye filmene fra dag én. på den annen side, vil en person som har en AMC sølv billett kunne se de nye filmene først etter to uker.
Både AMC gull billetter og AMC sølv billettene er gyldige i det hele tatt AMC, Cineplex Odeon, Loews, Star Theatres og Magic Johnson med unntak av kanadiske teatre der det er ingen restriksjoner med AMC gull billettene. Tvert imot, det er restriksjoner forbundet med AMC sølv billettene. Som nevnt tidligere, spesielle oppdrag er ikke tillatt med en AMC sølv billett. Dette er på grunn av de kontraktsmessige forpliktelsene med filmdistributører.
i mellomtiden blir det også sagt at dersom teateret ikke er full på dag én, kan en person som har en AMC sølv billett se filmen på den aller første dagen.
Oppsummering :
en De fleste foretrekker de AMC gull billettene som de tilbyr flere fasiliteter
2 En person som har en AMC gull billett kan. se alle nye filmer fra dag én. på den annen side vil en person som har en tre. AMC sølv billett kunne se de nye filmene først etter to uker.
4. det er ingen restriksjoner med AMC gull billettene. Tvert imot, det er restriksjoner forbundet med AMC sølv billettene.
fem. Hvis teatret er ikke fullt på dag én, en person som har en AMC sølv billett kan se filmen på den aller første dagen.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------