Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom tobakk og sigaretter

Enten det er tobakk eller sigaretter, kan man ikke hjelpe assosiere med hverandre. For en, begge av dem, ifølge helseeksperter, er dårlig for helsen vår. Begge har også forbindelser. med machismo og begge tie opp med skadelige laster det er fortsatt viktig for oss å finne ut hva som gjør de to fra hverandre ved å skille sin kjernevirksomhet og mening
Tobacco :
tobakk er opprinnelig et landbruksprodukt som blir vanligvis sett innpakket i et blad tobakk brukt til å røyke. Det viktigste kjemiske brukes er nikotin, og det er den viktigste bidragsyteren for å gjøre tobakksrøyking vane forming Sigaretter :
Sigaretter er fint kuttet tobakk etterlater innpakket i papir for røyking Den består også av PVA lim. for liming formål. Hva gjør røyking også vane forming er den ingrediensen som heter rekonstituert tobakk som har tilsetningsstoffer som bidrar nikotin funksjon til sitt maksimale nivå og dermed gjøre hele pinnen vanedannende.
å ha lagt grunnlaget på betydningene av hver, kan vi nå gå videre til å diskutere forskjellene mellom disse to. Selv om det er visse likheter, men skille sine forskjeller er som å sammenligne to frukter som tilhører samme familie. Likevel vil det gjøre en annen innvirkning spesielt på helse hvis forskjellene mellom disse to er avklart. Være klar over forskjellene vil hjelpe oss å forstå effektene de har på kroppen vår spesielt vår blodet Det er viktig å vite hva du mater kroppen din med disse produktene
Oppsummering :
sigaretter og tobakk varierer hovedsakelig i størrelse. Sigaretter er generelt like i størrelse. Tobacco, derimot, har forskjellige størrelser avhengig av merke. Faktisk kan det utvide sin størrelse opptil syv inches lang.
Mens sigaretter generelt bare inneholde mindre enn ett gram tobakk, tobakksvarer, særlig de større, inneholder opp til sytten gram tobakk. Derfor kan det sies at en enkelt tobakksprodukt kan være tilsvarende en pakke eller to av sigaretter.
på den ene siden, er sigaretter laget av ulike kombinasjoner av tobakker. Tobakk, på den annen side er vanligvis laget av en type tobakk enten det tørket Burley eller luft -herdet.
Tid brukt på å konsumere sigaretter er åpenbart mindre enn tobakk. I ti om minutter eller mindre, kan en stokk med en sigarett bli fortært mens det tar rundt ett eller to timer for en å røyke en hel tobakksprodukt.
Disse to også forskjellig i prosessene. tobakker behandles i en måte som kan vare et år, og deretter senere på gjæret å vare de neste månedene eller så. Sigaretter har en kortere tidsrom brukt i behandlingen. Dette forklarer også hvorfor tobakk har en slik unik smak og lukt.
Papiret som brukes til innpakning sigaretter tillater ventilasjon av glørne. Tobakker har ikke slik som de ikke har filter. på en måte er det minimale ingredienser som hjelper i filtrering de skadelige effekter av kjemikalier fra å komme inn i lungene.
Begge produktene er vanedannende, men sigaretter inneholder tilsetningsstoffer som forbedrer sine vanedannende kvaliteter med ti eller til og med opp til hundre ganger. Tobakk har noe en grønnsak tyggegummi som er svært mye vanedannende.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------