Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom smoking og blazer

Sykkel og blazere er jakker som er slitt for uformelle og formelle funksjoner.
En blazer er bare en jakke som er mer slitt som en uformell kjole. En blazer er noen ganger brukes som et synonym for sport jakke eller båtliv jakke. En blazer ligner vanligvis en drakt med metall knapper og patch lommer.
Sykkel kommer i forskjellige typer og er slitt som per situasjonen. En enkeltspent
smoking er det mindre formelle typen smoking. den dobbeltspent dress er slitt under flere formelle funksjoner. Så er det på dagtid tuxedos som er mer mørk grå i fargen enn sort. Uansett, er den viktigste egenskapen for en smoking i svart farge. Blazers er generelt slitt med andre klær som open-necked polo skjorter eller en skjorte og slips. Blant blazere, er det dobbelt breasted, klassisk snitt marineblå jakke ha navy -stil knapper er mest populære. Disse blazere, som er svært populær i Storbritannia og Nord-Amerika, er generelt slitt under forretningsmøter. Noen skoler i Samveldet land har også blazere som skoleuniformer.
En smoking kommer vanligvis med en knapp, men nå er denne konvensjonen har blitt brutt, og de passer kommer med flere knapper. Sykkel har også kommet med spisse lapels. Noen sier at smoking ble først utviklet for British Kong Edward VII. Noen andre sier at amerikanske Pierre Lorillard IV ( New York City) hadde laget denne kjolen. Blazers har sin opprinnelse i de røde blazere av Lady Margaret Boat Club som var roklubben av St. Johns College, Cambridge. det sies også at blazere fikk navnet fra HMS Blazer, kjolen bæres av mannskapet på HMS Blazer.
Oppsummering :
1. En blazer er bare en jakke som er mer slitt som en uformell kjole En blazer er noen ganger brukt som et synonym for sport jakke eller båtliv jakke.
2 Sykkel kommer i forskjellige typer og er slitt som per situasjonen
3 A enkeltspent dress er det mindre formelle typen smoking. Det dobbeltspent dress er slitt under mer formelle funksjoner
4 A blazer vanligvis ligner en drakt med metall knapper og patch lommer den viktigste egenskapen for en smoking er svart farge.
5. en smoking vanligvis kommer med en knapp, men nå er denne konvensjonen har blitt brutt, og de passer kommer med flere knapper. Sykkel har også kommet med spisse lapels.
6. Noen skoler i Samveldet land har blazere som skoleuniformer
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------