Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom skinke og kanadiske bacon

Ham og kanadiske bacon er like i smak, tekstur og utseende. Men skinke og kanadiske bacon har mange forskjeller mellom dem.
Canadian bacon er kommet fra loin kutt som går langs baksiden av grisen mens skinke er kommet fra den primale kutt som omfatter ben, rumpe, og skaftet. skinke er blitt i terninger biter, skiver, og hele skjemaet. på den annen hånd, blir kanadisk bacon fått i skiver form bare.
Når skinke inneholder honning eller sukker, ikke kanadisk bacon ikke inneholde noen av disse. Nå ser på kaloriinnholdet, inneholder den kanadiske bacon færre kalorier enn skinke. Dessuten er kanadiske bacon lavere på karbohydrater og kolesterol enn skinke. Canadian bacon har også mer protein innhold enn skinke. Mellomtiden skinke inneholder mer natrium enn kanadiske bacon. motsetning kanadiske bacon, skinke inneholder mer vitamin C og kalsium. Når man sammenligner fettinnholdet, er det bare en lett forskjell mellom kanadiske bacon og skinke. Canadian bacon inneholder litt mer mettet fett enn skinke.
Ham er generelt spist i løpet av lunsj eller middag mens kanadiske bacon blir spist under frokosten.
snakke mer om kanadiske bacon, er det saltet og spekemat akkurat som tradisjonell bacon i USA, mens det er herdet og behandlet på en annen måte i Canada og Storbritannia. kanadiske bacon ikke serveres hardt, men bare servert når myk og saftig. Hvis forlatt å herde, ville den kanadiske bacon være smakløs og tørr.
Oppsummering :
en kanadisk bacon er fått fra loin kutt som går langs baksiden av grisen mens skinke er kommet fra den primale kutt som omfatter ben, rumpe, og skaftet.
to. Ham er generelt spist i løpet av lunsj eller middag mens kanadiske bacon blir spist under frokosten.
tre. Canadian bacon inneholder litt mer mettet fett enn skinke.
4. skinke er blitt i terninger biter, skiver, og hele skjemaet. på den annen side er kanadiske bacon fått i skiver form bare.
fem. kanadiske bacon ikke serveres hardt, men bare servert når myk og saftig
6 når skinke inneholder honning eller sukker, ikke kanadisk bacon ikke inneholde noen av disse
. 7. Canadian bacon inneholder færre kalorier enn skinke.
8. Canadian bacon er lavere på karbohydrater og kolesterol enn skinke. Canadian bacon har også mer protein innhold enn skinke.
9. Ham inneholder mer natrium enn Canadian bacon. motsetning kanadiske bacon, skinke inneholder mer vitamin C og kalsium.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------