Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom rå sukker og hvitt sukker

Tenk verden uten sødme. Jeg snakker om hva som er mest beundret av våre smaksløker, den søte smaken. Jeg kan ikke forestille seg verden uten søtsaker. Vi ville bare smake bitterhet, surhet, og salt Ingen sjokolade, ingen godteri, ingenting søte
Men takket være menneskets oppdagelse, kan vi smake og drikke noe søtt Takk også. til sukkerrør som all vår tabell sukker utvinnes. nå kan vi bruke og legge sukker til en annen rett eller drink vi ønsker å blidgjøre.
Rå sukker og hvitt sukker kommer til unnsetning når vi er i behov av søtstoffer. Men visste du at disse to typene av sukker er forskjellig? Rå sukker og hvitt sukker varierer i farge. Når det endelige produktet av rå sukker er allerede behandlet, er dens farge brun på grunn av melasse. i hvitt sukker, er den endelige fargen på produktet hvite som vi kan se i dagligvarebutikker og supermarkeder.
prosessen med å lage rå sukker og hvitt sukker er også forskjellig. for rå sukker, første, er sukkerrør presset for juice sin. Saften av sukkerrør er søt. Deretter kalk blandes med saften. Dette gjøres for å oppnå pH balansen som er nødvendig. Deretter vil det gå til fordampning prosessen. En sentrifuge utnyttes til å skille innholdet. Deretter gjennomgår tørking. sluttproduktet er hva du kaller rå sukker som er farget brun på grunn av melasse.
prosessen med å lage hvit sukker starter fra rå sukker. Men det er bleket med visse kjemikalier for å produsere sitt hvite utseende. det begynner når rå sukker blandes med sirup. Den gjennomgår sentrifugering for å fjerne uønsket belegg. Svoveldioksid blir så brukt til å bleke den rå sukker. Så visse kjemikalier, for eksempel fosforsyre og kalsiumhydroksid, er lagt til fjerne urenheter.
Med helsemessige fordeler som sukker er bedre, har studier konkludert med at det er ingen store forskjeller på begge typer sukker. av de kalorier per teskje, inneholder rå sukker 17 kalorier, mens hvitt sukker inneholder bare 16 kalorier.
Oppsummering :
en hvitt sukker er hvit i skyggen av det mens rå sukker er brun i skyggen av det.
to. råsukker blir behandlet på en enkel måte mens hvitt sukker gjennomgår kjemisk behandling.
tre. råsukker har 17 kalorier per teskje, mens hvitt sukker har 16 kalorier.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------