Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom plugger og måleinstrumenter

Støpsler og måleinstrumenter er to begreper som brukes i verden av øret strekking og piercing. Disse to ordene er brukt hele tiden i en svært utskiftbare måte at man noen ganger finner det vanskelig å si hvem som er hvem. det er stor forskjell mellom de to som noen ganger tapt i sammenheng på grunn av for mye tilfeldig bruk kjenne de viktigste forskjellene mellom de to er et stort steg bort fra uvitenhet spesielt hvis du vil ha din. egne ører pierca eller strekkes.
Barn som går inn i piercing butikker eller smykker butikker sier ofte at de leter etter målere. Sier dette vil forvirre de ansatte fordi en måler er faktisk på størrelse med en persons ører. Selve smykker de leter etter kalles plugger. Ikke mye folk er kjent med denne veldig stor forskjell mellom de to ord, og bruk av ordet målere når de ønsker å kjøpe plugger kan være forvirrende. folk som gjør dette kan komme av så moronic til folk som selger smykker.
For å forklare det enda mer, blir målere brukes til å beskrive volumet av smykker i tykkelse. Dette er viktig i øret strekk, mer kjent som bare strekker seg, som er det du kaller prosessen eller begrepet som brukes i å lage en større dimensjon i hullet av en piercing. Plugger og smykker, kommer i forskjellige farger, design, former og måleinstrumenter. jo større gauge, jo dyrere blir det. Folk som strekker ørene kjøpe smalner å øke målere av ørene en størrelse gangen. Ideelt sett det bør være én måneds intervall mellom hver måler. salgsorganisasjon nummer to spor, du nå må vente to til tre måneder til neste størrelse. Et lavere antall betyr en høyere gauge. Newly hull i ørene har et mål på 18. Den neste størrelsen på dette er 16, og deretter 14, og så videre. Alltid konsultere først med en piercer hvis du har aldri prøvd å strekke ørene før. de kan lære deg den riktige måten og teknikker og kan selv strekke ørene for deg.
En plugg kalles ørepropper eller earspools. i. verden av kroppsmodifikasjon, plugger referere til korte, sylindriske smykker som er slitt med større gauge piercinger på grunn av størrelsen, kan pluggene være laget av forskjellige stoffer eller materialer, for eksempel, glass, tre, metall, horn, porselen, akryl, stein, eller silikon. Historisk sett har plugger blitt brukt som øredobber. Dette begrenser ikke dem, men å ikke brukes i andre typer piercinger i andre områder av den menneskelige kroppen.
Ordet måleren når det refereres til smykker seg selv er faktisk en oppdiktet sikt eller slang for strukket øreflippene. Folk som ikke er så kjent med de riktige begrepene som brukes i kroppsmodifikasjon refererer til målere som smykker. måleren er på størrelse med piercinger før de slår inn en tomme. før du gjør noe med kroppen din, er det viktig at du vet om hva du skal gjøre. Utdanne deg selv om risikoen ved disse prosedyrene fordi de fleste av disse prosedyrene er en permanent ting, som for eksempel tatoveringer og øre strekker
Oppsummering :
En Støpsler og måleinstrumenter er to begreper som brukes i verden av øret strekking og piercing.
2. målere er brukt for å beskrive volumet av smykker i tykkelse. Dette er viktig i øret strekk, mer kjent som bare strekker, som er det du kaller prosessen eller begrepet som brukes i å lage en større dimensjon i hullet av en piercing.
3 Det faktiske smykker kalles plugger
4 på grunn av størrelsen, kan pluggene være laget av forskjellige stoffer eller materialer, som for eksempel. glass, tre, metall, horn, porselen, akryl, stein, eller silikon.
fem. ordet gauge, når det refereres til smykker selv, er faktisk en oppdiktet sikt eller slang for strukket øreflippene.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------