Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom pastrami og corned beef

Hvis du er en mat -entusiast, så vet forskjellene mellom corned beef og pastrami er veldig grunnleggende kunnskap. Men for mange av oss som bare bryr seg om hvorvidt maten vi spiser er deilig eller ikke, denne kunnskapen kan være veldig interessant.
Corned biff er forberedt gjennom å få kjøtt fra øvre fremre delen av ku eller ellers kjent som biff brystkasse. likhet med corned beef, pastrami kan også være forberedt fra biff brystkasse. sine likheter ikke ender her, bortsett fra å dele samme biff kutt, både corned beef og pastrami er bevart gjennom en saltlake som er rett og slett salt og vann sammen. Dette er fordi, teknisk, er pastrami fra det rumenske ordet pastra som betyr å bevare. Og corned i corned beef utgangspunktet betyr salt som i eldre tider ble omtalt som mais.
Men nei uansett hvor like de kan være, har de forskjellene. Deres første forskjellen er utarbeidelsen etter bløtlegging kjøttet i en saltlake. Fra denne prosessen, for å skape corned beef må du koke kjøttet. på den annen side, for å skape pastrami, må du strøk den med pepperkorn og så har det røkt. Selv i dag er det mange måter hvordan du kan forberede pastrami, er dette generelt hvordan det er utarbeidet av mange.
En annen forskjell mellom biff pastrami og corned beef er de andre kildene til deres ku kjøtt. Selv om de kan både være laget av oksekjøtt brisket, spesielt flat-cut brisket, betyr pastrami ikke nødvendigvis trenger å være fra biff brystkasse. motsetning corned beef, har pastrami annet alternativ i sine kjøtt kilder. Du kan forberede pastrami fra en annen ku del som kalles deckle eller plate. Dette er det punktet kuttet en del av brystkasse, den som har mer fet deler. En annen merkbar forskjell er antall variasjoner i disse to rettene. Det er ulike måter på hvordan du kan forberede pastrami. Chefs har akseptert at det er egentlig ingen nøyaktig metode for hvordan å lage pastrami motsetning corned beef, kan du ha mye variasjoner av pastrami for eksempel, det er hva du kaller biff pastrami som er. vanligste typen og den som ligner mest på corned beef Men bortsett fra det har du også ; laks pastrami, kalkun pastrami, og tunfisk pastrami. Poenget er, spiller det ingen rolle hvordan du forbereder pastrami så lenge det ser ut og smaker som pastrami, kan du kalle det pastrami
OPPSUMMERING :
1. Etter bløtlegging biff brystkasse i en saltlake, for å forberede pastrami du belegge det med pepperkorn og har det røkt, derimot, er corned beef kokt
2 Pastrami og corned beef er begge laget av storfekjøtt. brystkasse. Men i motsetning corned beef, kan pastrami også gjøres fra deckle.
tre. Det finnes mange typer pastrami, for eksempel biff pastrami, tunfisk pastrami, kalkun pastrami, og laks pastrami. Så lenge det smaker og ser ut pastrami, er det akseptert som pastrami motsetning corned beef.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------