Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom motorsykkel og moped

Motorsykler og mopeder har mange forskjeller knyttet til deres design og arbeid. De er fundamentalt forskjellig. En moped regnes som en motorisert Pedal syklus.
Moped
En moped kan betegnes som en makt-assistert sykkel. Det er mye enklere i design og ytelse i forhold til en motorsykkel. utformingen av en moped er et mindre nybygg. Det har mindre dekk enn de dekkene en motorsykkel bruker. Det er lavere i høyde og mye lettere. Det er litt mer kompakt. Motoren på en moped ikke overstiger en kapasitet på 50CC.
Den høyeste hastigheten oppnådd i en moped er 30 miles per time på jevnt underlag. De krever registrering fra staten motorvognen myndighet ansvarlig. lisensen er levetid og krever ikke årlig fornyelse.
Moped er laget for nybegynnere. de har spesielle baner der de skulle flytte. de er raffinerte sykler med små dekk og små motorer. De er ikke veldig stabile og er tøff å håndtere under kritiske situasjoner.
Motorsykkel
En motorsykkel er en mye mer raffinert produkt av engineering enn en moped. En motorsykkel er en to-hjul kjøretøy som har en motor på 150cc eller mer. Selv den minste av motorsykler er større enn den største av mopeder. A high- end motorsykkel kan ha en motor så høyt som 6200 ccm
motorsykler er i stand til å oppnå høye hastigheter. maksimal hastighet i en motorsykkel varierer sterkt med størrelse og ytelse. de er designet for å oppnå mye høyere hastigheter enn en moped kan.
Motorsykler kreve strengere regler og forskrifter å følge. Det krever en lisens fra staten motorvognen lisensiering byrå med betydelig autorisasjon. krever de årlig fornyelse av lisensen.
Motorsykler er ikke for nybegynnere. krever de en stor kompetanse for å kjøre disse store-design produkter. De er veldig tung å håndtere for en nybegynner. En motorsykkel har flott balanse. Den har bredere dekk og høy kapasitet motorer. de forbedrer ytelsen av kjøretøyet som gjør dem mye tryggere. De nyter bedre kontroll og balanse En motorsykkel yter bedre i krisesituasjoner trenger Motorsykler har ingen kjørefelt restriksjoner som en moped
Oppsummering :
En. Foot pegs er tilstede i en motorsykkel mens foten styrene er til stede i mopeder.
to. Motorsykler er for fagfolk, mens mopeder er laget for nybegynnere.
tre. motorsykler kan oppnå svært høye hastigheter mens mopeder ikke kan.
4. motorsykler er tunge med store motorer mens mopedene er lys med mye mindre motorer.
5. Motorsykler følge strengere lisensieringsregler mens mopeder er fritatt fra strenge regler.
6. Motorsykler ha større dekk mens mopeder har mindre dekk.
7. Motorsykler ha bedre balansen mens mopeder er fattige på balanse.
8. Motorsykler ha bedre kontroll mens mopeder har dårlig kontroll.
9. Moped krever en engangs registrering mens motorsykler krever årlig fornyelse av konsesjoner
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------