Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom maestro og RoadMate

Maestro og RoadMate er populære GPS-produkter fra Magellan som er kjent for å produsere både bilnavigasjon og håndholdte systemer. Når man sammenligner de to GPS -systemer, kan man komme over bare veldig små forskjeller.
Først av alt, la oss se på prisen på de to GPS- enhetene. Magellan RoadMate er litt dyrere enn Magellan Maestro. Mens Maestro enhetene koster mindre enn $ 100, RoadMate pris varierer mellom $ 100 og $ 300.
Både Maestro og RoadMate har mange lignende funksjoner som en berøringsskjerm. Både Maestro og RoadMate GPS kommer med en skjerm som har en 5-tommers bredde og en tre. 5-tommers høyde. Begge har de funksjonene i Bluetooth innretninger som gjør folk til å ringe. Ser nå navigeringen, det er bare en liten forskjell mellom Maestro og RoadMate. Både Maestro og RoadMate GPS-enheter er utstyrt med en stor POI-database. Men kommer RoadMate enhet med en AAA tur bok. denne turen boken gir en person adgang til AAA informasjon om noen utvalgte steder som omfatter store attraksjonen og parker. Den RoadMate GPS har også dag -og nattmodus. Denne dagen -og- natt -modus gjør justeringer i skjermen lys i henhold til den tiden.
Både Maestro og RoadMate har lagt snakker kommando fasiliteter og talekomm anerkjennelse. Denne kommandoen hjelper til å holde deg fra å skrive en kommando, og det er ingen grunn til å se ned på skjermen hele tiden når det er behov.
Magellan Maestro har funksjoner i 2D /3D kart perspektiv. 3D-perspektiv gir flere detaljer som gir en optimal navigering opplevelse.
Oppsummering :
en Maestro og RoadMate er populære GPS-produkter fra Magellan
2 Magellan RoadMate er litt dyrere enn Magellan Maestro.
tre. Både Maestro og RoadMate GPS-enheter er utstyrt med en stor POI-database. Men kommer RoadMate enhet med en AAA tur bok.
4. den RoadMate GPS har også dag -og nattmodus. Denne dagen -og- natt -modus gjør justeringer i skjermen lys i henhold til den tiden.
fem. Magellan Maestro funksjoner en 2D/3D kart perspektiv. 3D perspektiv gir flere detaljer som gir en optimal navigering opplevelse.
6. Både Maestro og RoadMate har mange lignende funksjoner som touch- skjerm og Bluetooth fasiliteter.
7. Både Maestro og RoadMate har lagt snakker kommando fasiliteter og talekommandogjenkjennelse.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------