Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom landeveissykler og terrengsykler

Sykler er guttenes beste venner. Disse er gode som en sport og en øvelse i tillegg. Når det kommer til sykler, er det ulike alternativer tilgjengelig. valget må gjøres i henhold til behov. her vil vi se nærmere på forskjellene mellom veien sykler og mountain sykler. den største forskjellen mellom de to ligger i ridning hastighet, ridning type, tekniske detaljer, mekanikere, og komponenter.
begge syklene er utformet i henhold til førerens behov. La oss nå se på begge typer sykler én etter én.
landeveissykler
De landeveissykler er designet for å kjøre på veiene. De er raskere og kan komme opp til en hastighet på 75 miles per time. Følgelig er de lette og har en slank kropp som skjærer vinden så mye som mulig. karbon og titan ramme er tynnere, og sykkelstyre er formet i en bue slik som å holde biker kropp nær sykkelen. Disse syklene er aerodynamisk utformet for å gi nøyaktighet og hastighet. dekkene på landeveissykler er tynn og svært glatt.
landeveissykler har minst antall gir. Det er gjort for å skape en smal girutveksling. Dette i sin tur øker effektiviteten av sykkelen. Disse syklene ikke har noen suspensjon. Materialet på sykkelen er tilstrekkelig til å absorbere støt fra de ujevne veier. Disse syklene har
V- bremser som er montert på kanten av hjulet. Terrengsykler
Terrengsykler er laget for bedre kontroll over kupert og fjellområdene De terrengsykler kjøres utenfor veier. stien kan være full av steiner, røtter og forskjellige andre typer avfall. Terrengsykling krever mer av teknikk og konsentrasjon enn sykling. Såvidt hastighet er bekymret, kjører terrengsykkel langsommere med en gjennomsnittlig hastighet et sted nær 20 miles per time.
Rammene av terrengsykler er bredere, bredere og tyngre. er dekkene også brede og er dekket med masse gummi for å øke arealet og friksjon. Dette hjelper for en bedre kontroll av sykkelen i de fjellrike områdene. Disse syklene har en større suspensjon De er utstyrt med front støtdempere og fjæring bak. Noen av disse kan ha en låsing suspensjon for ekstra demping på veien. Disse syklene har skivebremser som er montert til midten av hjulet og opprettholde et effektivt bremsesystem for nødbremsing. Også denne bremsing systemet er bra for gjørmete terreng
Oppsummering :
1. De landeveissykler kjøre på asfalterte veier mens de terrengsykler renner off road
to. de landeveissykler er lette i forhold til de terrengsykler.
tre. landeveissykler har en tynn ramme og buede sykkelstyre. Terrengsykler, derimot, har tykke rammer og brede sykkelstyre.
4. Terrengsykler er utstyrt med suspensjon som er fraværende i de landeveissykler.
5. bremsesystemet i begge syklene er annerledes
6 de landeveissykler er høyere enn de terrengsykler
.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------