Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom joggesko og tennis sko

Det finnes en hel masse forskjeller mellom tennissko og joggesko. Tennissko er teknisk utformet for å brukes under en tenniskamp mens joggesko er bare enkle sko med gummisåler og lerret topping. tennissko kan brukes som joggesko når de brukes utenfor retten, men joggesko kan ikke brukes som tennissko. Stort sett alle tennissko er joggesko, men ikke alle joggesko er røde roser.
tennissko
Tennis er et dynamisk spill som krever mye sprekere aktiviteter. Spilleren har til å foreta raske bevegelser og krever sko som er komfortable og gir ekstra støtte til foten.
Tennissko tilby sidestøtte for rask bevegelse i alle fire retninger. Disse er spesielt utviklet for å forebygge ankelskader. Når det kombineres med tennis sokker, blir leddene ekstra støtte.
Under en kamp på banen, har spilleren til å endre posisjoner rolig ofte. Disse skoene er laget av spesielt materiale som absorberer støt og trøster kroppen. Disse støtdempende sko unngå overdreven friksjon i leddene.
Disse skoene er laget for å brukes under en tenniskamp. De gir stabilitet, trekkraft, og makt til spilleren. Tærne av skoene bærer ekstra slitasje. for å overvinne dette problemet, er skoene støttes med en ekstra polstring av gummi. Spesielle ikke- Oppskrapinger såler brukes i tennissko.
Tennis sko er tilgjengelig i et stort utvalg av design. Man kan lett finne trendy, stilfull sko i atletisk butikker og på nettet. Sneakers
Sneakers er daglig slitasje, casual, komfortable sko med gummisåler.
Sneakers er tilgjengelig i et stort utvalg av design. Disse er ikke designet for å brukes under spillet. de er enkle joggesko med såler som består av gummi med en topping av lerret eller syntetiske materialer.
Sneakers er ikke laget for noen spesifikk idrett så de mangler technicalities av røde roser. de har ikke sidestøtte, ikke- Oppskrapinger såler, eller støtdempende materiale.
Sneakers er mer fleksibel og komfortabel når sammenlignet med røde roser.
De er lett tilgjengelige i skobutikkene og nettbutikker i en rekke generelle, dagligdagse og fasjonable par
Oppsummering :
en tennissko er spesielt laget for bruk på tennisbanen mens joggesko er konstruert for casual wear
2 tennissko ha sidestøtte. joggesko har ikke sidestøtte
3 tennis. sko er laget av støtabsorberende materiale Sneakers har ikke støt-absorberende materiale
4 tennissko har spesielle ikke- slitasje såler ,. joggesko ikke.
5. Sneakers er lett tilgjengelig i avdelingen og skobutikkene mens tennissko er tilgjengelig i atletiske butikker.
6. tennissko er dyrere enn joggesko. <. br /> 7 Sneakers har en lang historie ; tennissko er relativt ny
.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------