Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom glyserol og glyserin

glyserol og glyserin, er det virkelig en forskjell ? Flere og flere mennesker bruker disse to forskjellige ord som en, men de er egentlig galt ?
Det kan ikke være en stor forskjell mellom de to begrepene, men det er en klar linje mellom dem. De kan virke utskiftbare, men en person kjent med sine forbindelser vet at du kan sette et skille mellom glyserol og glyserin. felles kunnskap er at de er akkurat det samme. Noen sier at begrepet glyserin er ordet som brukes av felles mennesker mens ekspertene i kjemi feltet kaller det glyserol.
Glycerin er nødvendig for å produsere glyserol. Glycerin er en kommersiell sammensatte og er det sentrale element for å skape glyserol. grunn av deres forhold, er glyserol og glyserin brukt nesten i det samme lyset.
Carl Sheele var den å oppdage glyserin i år 1779. glycerin er en polyol sammensatte brukt som mat søtningsmiddel, og det er bare en av sine forskjellige bruksområder. det er også brukt som en konserveringsmiddel. konsistensen av glyserin er tykk, men blir en gummy -lignende stoff når frosset. Glyserin er både en fuktgiver ( bidrar til å trekke fuktighet på huden som er grunnen til at det brukes for body lotion ), og en mykgjørende ( hjelpemidler i stabilitet av fuktighetsnivået ).
Glyserol er en bestanddel av fett og er en fargeløs sammensatte. det er vanligvis brukt i vin -prosessen ved å legge en søt smak til vinen på grunn av sin søte natur. det er et ideelt alternativ for sukker fordi det har bare rundt 27 kalorier per teskje. Andre bruksområder, bortsett fra å være et naturlig søtningsmiddel, er det også fungerer som et fortykningsmiddel, et løsemiddel, og et konserveringsmiddel. Glyserol er et resultat av fabrikasjon av såpe, biodiesel brensel, og raffinert vegetabilsk olje. Fordi det er lav i toksisitet, er glyserol mye brukt av forskjellige produsenter.
Glyserol og glyserin som vanligvis finnes i dag-til-dag -produkter, slik som mat, medisiner og kosmetikk.
Andre viktige forskjeller mellom glyserol og glyserin er de produktene de er vant til. for eksempel, er glyserin en ansvarlig for teksturen av iskrem produkter og hjelper også minimere mengden sukker som brukes. Glyserol er den komponenten som brukes til å forme kroppen av legemidler, for eksempel hostemiksturer ( tykkelse ) og i kroppen kremer. Glyserin brukes også til å produsere tannkrem som bidrar til å opprettholde den skinnende funksjonen på tennene. Som for medisinske formål, hjelper glyserol i å redusere hevelsen i folks hjerner, spesielt i tilfelle av hjernen blødning. En glyserol stikkpille er svært nyttig i herding forstoppelse.
The American Dietetic Association setter glyserol under karbohydrat gruppe når det brukes i mat produksjon. Glyserin, derimot, er mer sannsynlig å bli kategorisert under sukker på grunn av tetthet sin. Selv om de har sine forskjeller, glyserin og glyserol er begge definert som kobler kjemisk i fett på grunn av deres kjemiske struktur. med all denne informasjonen, er det nå lettere å skille mellom de to ordene
Oppsummering :
en glyserol og glyserin som vanligvis finnes i dag -til-dag -produkter, for eksempel mat, medisiner og kosmetikk.
to. Glycerin er nødvendig for å produsere glyserol.
tre. grunn av deres forhold, er glyserol og glyserin brukt nesten i det samme lyset.
4. Glycerin er både en fuktgiver ( bidrar til å trekke fuktighet på huden som derfor brukes for body lotion ), og en mykgjørende ( hjelpemidler i stabilitet av fuktighetsnivået ).
fem. Glyserol er en bestanddel av fett og er en fargeløs sammensatt.
6. glyserol er et ideelt alternativ for sukker fordi det har bare rundt 27 kalorier per teskje.
7. fordi det er lav i toksisitet, er glyserol mye brukt av ulike produsenter.
8. Andre viktige forskjeller mellom glyserol og glyserin er de produktene de er vant til.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------