Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom excedrin migrene og ekstra styrke

smerte som er forårsaket av flere forhold kan være svært plagsom på den delen av den lidende. Det regnes som den femte vitale tegn som er viktig ved fastsettelse av helsestatus, men forstyrrer ved flere anledninger. bruk av smertestillende midler eller smertestillende medikamenter har blitt en enkel operasjon for å lindre og behandle smerter.
Excedrin har vært en del av listen over dynamiske smertestillende medikamenter produkter gjennom årene. det er en over-the -counter ( OTC ) narkotika som ble innført for å kurere hodepine av ulike alvorlighetsgrader og andre smerte -relaterte forhold. Den inneholder paracetamol som har febernedsettende og smertestillende egenskaper, aspirin, som også har sistnevnte pluss anti-inflammatorisk og platehemmende effekter, og koffein som er et psykoaktivt stimulant.
For tiden er det om lag åtte Excedrin produkter som faller til spesifikke smerter relaterte tilstander, nemlig:
Express geleer som blir gellcaps brukes for rask hodepine relief
Menstrual Komplett som virker mot oppblåsthet, kramper, muskelsmerter, hodepine, og trøtthet.
spenningshodepine som gir lindring for hode, nakke og skulder smerter forårsaket av tension- type hodepine.
Excedrin PM som hjelpemidler søvnløshet -relaterte smerter.
Tilbake og kropp som fungerer som en smertestillende og stopperen i ett. Sinus Hodepine som avlaster sinus og nesetetthet og hodepine smerter.
To av sine produkter, Excedrin migrene og Extra Strength, er lik i naturen for smerte endring ennå er forskjellige på noen måter.
Produsert i 1998 ble Excedrin innvilget Food and Drug Administration ( FDA ) klaring å innføre migrene, en spesielt laget stoff å bekjempe migrene smerter og andre tilknyttede symptomer. I mellomtiden er ekstra styrke den eldste blant Excedrin linje av produkter som ble tidligere innført på 1960-tallet. Det ble stemplet som den første multi- ingrediens hodepine narkotika.
Migrene er tilgjengelig i gelcaps, tabletter, og caplets skjemaet mens Extra Strength er tilgjengelig også i gelcap skjema
Selv om lignende i formulering, blir doser anses forskjellig migrene anbefalte dosen er for voksne: Ta 2 tabletter med et glass vann og do ikke ta mer enn 2 tabletter i 24 timer med mindre regissert av en lege. Ekstra styrke sin dosering er for voksne og barn 12 år og over : Ta 2 caplets hver 6. time, ikke mer enn 8 caplets i 24 timer
Begge stoffene er en kombinasjon av paracetamol, aspirin og koffein med beløp. på 250 mg, 250 mg og 65 mg, henholdsvis
Oppsummering : ble
en Excedrine migrene innført i 1998, mens Extra Strength var pioneren blant produktet linje som det ble gjort tilgjengelig tidlig på 1960-tallet.
to. migrene er tilgjengelig i tre former, mens Extra Strength er tilgjengelig i fire.
3 Migrene anbefalte dosering er 2 tabletter per 24 timer mens Extra Strength må tas 2 caplets hver 6 timer. ikke mer enn 8 caplets i 24 timer
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------