Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom dressing og farse

Hver amerikaner har, minst en gang i sitt liv, hørte folk diskuterer om forskjellene mellom farse og dressing. Diskusjonen meste oppstår ved Thanksgiving middag. Er kalkun stappet eller kledd ?
forskjellen er ikke bare i de metoder som er involvert og ingredienser, men også i den regionen du er fra. I sørlige deler av Amerika, er dressing og farse som brukes for det samme. det er en dialekt ting. Opprinnelig ble farse inni fuglen kokt før de stappet. Og når ristet, sølt deilig stuffing ut på plate, noe som så ut som dressing. I nordlige delene av Amerika, stuffing og dressing vurderes forskjellig fra hverandre.
Forskjellen mellom farse og dressing er i utarbeidelsen stuffing er en blanding av ingredienser stappet inni hulrommet av fuglen, som vi alle vet stuffing generelt innebærer en rekke ingredienser som blir dyttet inne i et hulrom ,. hele hulrommet har å være full og stappet før limingen. Når fylt og forseglet, fuglen eller annen oppskrift som krever stuffing er kokt. Dressing, derimot, innebærer matlaging ingrediensene i en panne over komfyren toppen eller i ovnen og deretter helte ut på plate.
stuffing, generelt, er kokt inni kroppen av objektet stappet, og dressing er først kokt og deretter helte over hovedmåltid. stuffing er vanligvis laget av cornbread og er tørrere enn en bandasje. Dressing vanligvis har mer av en helle konsistens og har lagt ingredienser i det som løk og grønnsaker. Den har mer tekstur og ser vakkert i sin presentasjon.
Dressing er ikke bare brukes i bakt eller stekt mat. Det brukes over salater også. Stappet oppskrifter er bakt eller stekt, dyp stekt eller dampet. Hovedårsaken bak matlaging ved høye temperaturer for en lengre tid er å koke farse inni. for eksempel i kinesisk mat, er dumplings stappet først og deretter dampet. I Indiske oppskrifter, mange typer utstoppede brød ( parathas, naan ) er laget som enten er kokt med olje på en stekepanne eller ovn.
Summary :
en stuffing er kokt inne i kroppen til objektet fylt, mens, dressing først kokt i en gryte og deretter helles over maten
to. Fylte mat er vanligvis kokt ved høye temperaturer for en lengre tid de er bakt eller stekt eller fritert mens dressing er kokt over komfyren toppen eller ovn for en mindre periode det. kan være en blanding av rå ingredienser også, som salatdressinger, som er utarbeidet av olivenolje og sitron og honning, etc. som ikke trenger å bli kokt.
3 stuffing er vanligvis tørrere enn dressing. dressing har mer av en saus -lignende konsistens slik at den kan helles over maten den har lagt ingredienser i det som løk og grønnsaker og ser. penere i presentasjon
4 Stuffing er en blanding av ingredienser, stappet inni hulrommet av en fugl eller fylt inni et brød eller melbolle, dressing er ikke stappet inni noe, de er alltid forberedt og servert separat eller helles over maten.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------