Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom android to . 2 og Android to . 3

Android to. 3 ( mer populært kjent som Gingerbread ) er etterfølgeren til Android to. 2 som også er kjent som Froyo. en av de mest etterlengtede forbedringer i Android 2 3 er gjennomføringen av hele systemet copy /paste -funksjoner Mange andre smarttelefonen operativsystemer har hatt problemer i hvordan å implementere denne funksjonen akkurat som du. ville ha den i en datamaskin. En annen viktig endring i OS er skiftet i filsystemet fra YAFFS til ext4. filsystemet er ansvarlig for å administrere hvordan filene er skrevet på lagringsmedier som internt minne og minne kort. Dette er av liten betydning for brukerne, men som bare programmer grensesnitt med filsystemet.
Når det gjelder forbedringer, 2 Android. 3 har utvidet sitt bibliotek av støttede sensorer. Mens Android to. 2 hadde forventet sensorer som nærhet, ambient lys, og akselerometer, 2 Android. 3 legger gyroskop, barometer, og mange andre. Dette utvider mulighetene for Android som den ekstra sensorer kan brukes som kontroll mekanismer for spill eller som brukbare miljømessige sensorer for andre programmer. NFC, eller Near- Field Communication, er en av de nye funksjonene i Android 2 3 Med den kan alle i stand til Android-telefon fungere som en legitimasjon og kan brukes i mange programmer ,. Den mest fremtredende i dag er debetkort som de som brukes i busser og tog. Denne funksjonen ser store muligheter i andre ubemannede POS enheter som automatene. Innebygd støtte har også blitt lagt inn for flere kameraer på samme enheten. fordelene ved å ha mer enn ett kamera, eller to for de fleste tilfeller, er utstilt ved nye smarttelefoner og tabletter som er i stand til å skyte stereoskopiske eller 3D bilder og videoer.
slutt, har mange endringer er gjort med UI av Android 2. 2. Mer viktig enn de estetiske endringer i brukergrensesnittet, 2 Android. 3 presenterer en oppdatert software tastatur for raskere og enklere å skrive musikk entusiaster bør også nyte tillegg av nye lydeffekter som ikke var tilgjengelige i Android 2 2 inkludert: reverb, utjevning, bass boost, og hodetelefon virtualisering
Oppsummering :
en Android 2 3 har hele systemet kopier /lim inn støtte mens Android 2 2 ikke
to. Android to. 3 bruker ext4 mens Android to. 2 bruker YAFFS.
Tre. Android to. 3 legger til støtte for sensorer som ikke støttes av Android 2. 2
4 Android 2 3 støtter NFC, mens Android 2 2 ikke
5. Android 2 3 støtter opprinnelig flere kameraer samtidig Android 2 2 ikke
6 Android 2 3 legger flere lydeffekter ikke funnet på. Android to. to.
7. Android to. 3 har mange mindre tilpasninger til Android to. 2 UI.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------