Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom Windows Phone 7 ( WP7 ) og nokia symbian

Sammenligninger mellom Windows Phone 7 og Symbian er helt i orden siden de begge er knyttet tett sammen med Nokia. Symbian, som mange av oss allerede vet, var Nokias flaggskip operativsystem i deres funksjon og smarte telefoner. i de siste dagene, har Nokia annonsert at den vil slutte å bruke Symbian i favør av Microsofts Windows Phone 7. Dette leder oss til spørsmålet, hvorfor den plutselige skift ?
Windows Phone 7 er fra Microsoft, en software giganten. det ble opprettet for å erstatte den svært gamle Windows Mobile-plattformen. Det ble med hensikt skrevet fra bunnen av for å dra nytte av ny maskinvare og fjerne alle de gamle patcher og fikser som ble lagt for å gi bedre funksjonalitet. Grunn av dette, er Windows Phone 7 raskere og mer effektivt enn Symbian. One av de nyere hardware tilleggene i de senere årene er de berøringsfølsomme skjermen. Dette er et område hvor Windows Phone 7 viser sin overlegenhet Symbian. Selv om Windows Phone 7 er ganske nytt, har det samlet en masse damp, og utviklingen ventes å fortsette som flere maskinvare beslutningstakere som adopterer den OS. Nokia er den største telefonen maker som bruker Symbian. Og med beslutningen om å gå med Windows Phone 7, har det igjen Symbian med noen klar telefon maker bak det. Dette vil trolig resultere i tregere utvikling av OS.
Symbian var den største operativsystemet for smarttelefoner i fortiden med bruk av iPhone iOS og Android OS, har det upped konkurranse for både Symbian og Windows Mobile Microsoft anerkjent skiltene først og bestemte seg for å stoppe utviklingen på Windows Mobile for å forfølge en ny og forbedret operativsystem for smarttelefoner som senere ble kjent som Windows Phone 7. Symbian senere fulgte med Symbian ^ 3, men det var et tilfelle av for lite for sent. Symbian ^ 3 ble bare omtalt i et par Nokia-telefoner før kunngjøringen av samarbeidet med Microsoft.
Oppsummering :
en Windows Phone 7 er Nokias fremtid mens Symbian er dens fortid
to Windows Phone 7 er bevisst bygget etter ny maskinvare mens Symbian er ikke.
tre. Windows Phone 7 er optimalisert for enheter med berøringsskjerm, mens Symbian er ikke.
4. Windows Phone 7 er i kontinuerlig utvikling, mens Symbian er i utgangspunktet på en stillstand.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------