Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom WII og WII FIT

Det er nok rimelig å kreditere Wii med å endre hvordan spill har hoppet fra en generasjon til den neste. Det var den første til å introdusere mulig bevegelse -baserte spill som tillot spillere å øve litt av fysisk anstrengelse når de spiller dataspill. det er veldig lett å differensiere Wii fra Wii Fit som Wii er en spillplattform mens Wii Fit er et spill pakke. utgangspunktet, hva du får med Wii Fit er en plate som inneholder spill og Wii Board som kobles til Wii.
Wii Fit er en krysning mellom et dataspill og en øvelse maskin /video ; ganske mye liker hvordan Wii Sports er for sports Den inneholder en rekke spill hvor målet er å få kroppen i bevegelse. så mye som mulig og bygge opp en svette. den har også en måte å overvåke hvordan du gjør og selv legge inn informasjon om treningsøkter som ikke ble gjort på Wii Fit. du kan bare ikke kjøpe Wii Fit -pakken og forventer å spille det uten å ha en Wii. Wii er fortsatt det sentrale punktet i spillet, og noen av spillene selv krever at du bruker Wii-fjernkontrollen til å spille. Et eksempel er jogging spillet. Kontrolleren holdes i lommen og fungerer som en skritteller for å telle hvor mange skritt du har tatt.
The Wii Fit er ikke nødvendig for å spille andre Wii-spill. Wii har et bredt utvalg av andre spill som gjør bruk av den behandlingsansvarlige enten som en motion sensing controller eller bare som en typisk frenetisk knappetrykking kontrolleren. Men for å spille Wii Fit spill, du virkelig trenger å ha Wii styret som de fleste av spillene er sentrert på det. så ikke tro at du kan bringe spillet platen til en venns hus og spille det på Wii sin uten å bringe Wii styret sammen.
Oppsummering :
en Wii er en spillplattform mens Wii Fit er et spill pakke
2 Du trenger Wii for å kunne. spille Wii Fit.
tre. Du kan spille andre spill på Wii uten Wii Fit.
4. Wii Board av Wii Fit er nødvendig for å spille Wii Fit -spill på Wii.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------