Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom Tacoma og tundra

Tacoma og Tundra er klasse biler fra Toyota. Både Tacoma og Tundra kommer i tre cab stiler med tre bed størrelser. Men begge disse kjøretøyene har flere forskjeller enn likheter.
Mens Tacoma plass fem personer, kan Tundra plass til seks passasjerer. tundraen anses å være den bedre av de to kjøretøyene når vi snakker om innvendige dimensjoner som den har en høyere, lengre, og bredere interiør. tundraen har en akselavstand på 145. 7 inches når sammenlignet med Tacoma som har en akselavstand på 127. 4 inches.
Tundraen er også en vinner når kommer til slepekapasitet. Den har kapasitet til å taue opp til 10. 800 pounds mens Tacoma bare kan taue opp til 6500 pounds
nå la oss se på motoren på de to Toyota førerhusene tundraen er utstyrt med fire power tog alternativer: 4. 0- liter, 236 hestekrefter, V6 motor. 4 6-liter, 310 hestekrefter, V -8 motor, 5 7-liter, 381 hestekrefter, flex -fuel V-8. og 5. 7- liter, 381 hestekrefter, V -8 motor. Den Tacoma leveres med enten en to. 7-liter, 159 hestekrefter, i-linje 4 motor eller en 4. 0- liters V6, 236 hestekrefter.
Når man sammenligner drivstofføkonomi, har Tacoma et forsprang på Tundra. Mens Tundra gir 14-15 miles per gallon i byen og 18-20 miles per gallon på motorveien, gir Tacoma 14-20 miles per gallon i byen og 18-26 miles per gallon på motorveien.
Tacoma kommer med et bakre -view monitor system som har et lite kamera i bakluken håndtaket. Tacoma har et godt underholdningssystem med fem forskjellige lyd systemer med takmonterte høyttalere. JBL lydanlegg, seks-CD skifter, MP3, Bluetooth, og XM Satellite Radio er noen av de funksjonene som det kommer med. Det Tacoma kommer også med oppvarmede forseter som et alternativ, men det har ikke skinn. tundraen kommer også med nesten alle de samme underholdningssystemer. motsetning til Tacoma, the Tundra har justerbare skinnseter, ventilerte seter og lydkontroll montert ratt.
Både Tundra og Tacoma kommer med de mest avanserte sikkerhetstiltak. Både drosjer har sidekollisjon /sidekollisjonsputer, fører /passasjer foran hodestøtter, elektronisk stabilitetskontroll, ABS bremser, EBF, og antispinn.
Oppsummering :
1. Mens Tacoma kan romme fem personer, kan Tundra plass til seks passasjerer
2 Tundra anses å være bedre på. to biler når vi snakker om innvendige dimensjoner.
3. Tundra også er en vinner når det kommer til slepekapasitet.
4. når man sammenligner drivstofføkonomi, Tacoma har et forsprang på Tundra.
fem. Tundra er utstyrt med fire power tog alternativer.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------