Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom Symbian ^ 3 og Android to . 3 ( pepperkaker )

Symbian ^ 3 og Gingerbread ( Android to. 3) er to operativsystemer som er ment for smarttelefoner. Den største forskjellen mellom to er deres alder og track record. Gingerbread er rett og slett en stor oppdatering til Android OS som legger til flere funksjoner, støtter mer maskinvare, og løser tidligere funnet bugs. Selv Symbian ^ 3 aksjer samme navn som den eldre Symbian S60, er det faktisk en helt ny OS som er både en god og dårlig ting. God fordi den ikke lenger har de svakheter forbundet med gamle S60 og dårlig fordi Symbian ^ 3 ikke arve søknader fra forgjengeren.
Fordi Gingerbread er bare en oppgradert versjon av Android, har det gått gjennom en mange gransking, har både utviklingsteamet og vanlige brukere, og flere feilrettinger blitt lansert for å rette feilene funnet. til sammenligning recentness av Symbian ^ 3 og svært lite antall telefoner som bruker det bety at det kan fortsatt være noen bugs som ikke har blitt funnet ennå.
Mangelen på apps er en av de store ulempene med Symbian ^ 3. Siden det ikke arve apps som finnes på eldre Symbian plattformer, begynner listen på tilnærmet null. På den annen side Gingerbread har allerede hundretusener av programmer å velge mellom, og mange flere blir skapt hver dag. Symbian forventet at app mangel å endre seg raskt etter hvert som flere telefoner bruker OS og utviklere flokk for å gi innhold til disse telefonene. men Nokias beslutning om å bevege seg bort fra Symbian og vedta Microsofts Windows Phone 7 har tatt den velkjente vinden fra Nokias seil. Frem til i dag, er det fortsatt et stort spørsmål om en annen bedrift ville vedta Symbian ^ 3 eller om det vil bare dø en naturlig død. Gingerbread er ikke bare tilstrekkelig støttet, men er også ettertraktet av mange brukere som klager ofte når produsentene ikke umiddelbart ut en oppdatering for sine telefoner.
åpenbart er valget mellom Symbian ^ 3 og Gingerbread ganske lett å lage. den ene er en utmerket OS med en track record og mer enn nok apps. Den andre er ny og uprøvd, har ikke en klar fremtid, og bare har en håndfull programmer.
Oppsummering :
en Symbian ^ 3 er helt nytt, mens Gingerbread er bare en oppgradering
2 Gingerbread har gjennomgått strengere gransking enn Symbian ^ 3.
tre. Gingerbread har betydelig flere apps enn Symbian ^ 3.
4. Gingerbread har god støtte mens Symbian ^ 3 mangler så mye.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------