Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom Nokia N8 og N900

Nokias N8 og N900 er de mest bemerkelsesverdige telefoner som kjennetegnet et annet OS. Nokias forsøk på å etablere en etterfølger til den antikvariske Symbian S60 Mens N8 brukt Symbian ^ 3, S60 antatte etterfølger, N900 bruker Maemo. Maemo er en total avgang fra Symbian som den er basert på Linux og gjør N900 fungerer mer som en datamaskin enn en telefon. en ting som begge operativsystemene har til felles, men er fravær av innfødte apps som er ganske forståelig gitt at de er ganske ny.
grunn av dette, var det viktig å gi N900 med en slide- out tastatur bortsett fra touch- screen grensesnitt som N8 har Selv om tastaturet absolutt har sine fordeler, den har også ulemper. inkludert den ekstra bulk som N900 er omtrent 50 % tykkere og tyngre enn N8, noe som gjør det tungvint å holde og bruke. å si at kameraet på N8 er bedre enn den N900 er trolig den største understatement som kan gjøres. kameraet er det sentrale punktet i N8, mens N900 kamera er mer av en ettertanke. Den N8 har en 12 megapiksel sensor med spesialiserte optikk som gir bildene rivaliserende mange digitale kameraer, mens fem megapikslers kamera til N900 er i beste fall bare på linje med hva andre smarttelefoner har. Xenon-blitsen på N8 kan produserer også mer lys enn LED blinker på N900, slik at det å produsere betydelig bedre bilder når det ikke er lys tilgjengelig Endelig er den N8 stand til å skyte 720p video mens N900 kan bare administrere WVGA videooppløsning.
en førsteklasses nytte av N900 er dens massive mengden minne, den har 32 GB flash -minne og en microSD slot for ekstra lagringsplass. Den N8 minne, selv om det er bare halvparten på 16GB, er ikke altfor shabby og er fortsatt mer enn hva du vanligvis ville finne på de fleste andre smarttelefoner.
Tross helt forskjellige fra hverandre, de to telefoner av Nokia synes å dele samme skjebne som den finske telefonen gigantiske hopper inn i Microsoft vogn og vedtar Windows Phone 7 OS. det er høyst usannsynlig at utviklingen av de to ville fortsette på den gitte rente, og det er mer sannsynlig at deres etterfølgere ville også være å bruke Windows Phone 7 OS.
Oppsummering :
De N8 bruker Symbian ^ 3 mens N900 bruker Maemo
N900 har en slide- out QWERTY -tastatur mens N8 ikke
den N900 er betydelig tykkere og tyngre enn N8.
N8 har et bedre kamera enn N900.
N900 har mer minne enn N8.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------