Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom Nintendo DS Lite og DSi XL

DS Lite og DSi XL er to versjoner av Nintendos vellykkede bærbare spillsystemer. Bare med navnene kan vi allerede finne ut at den største forskjellen mellom de to er størrelsen. DSi XL er mye større i forhold til lengde og bredde, men er overraskende tynnere enn DS Lite, det også veier omtrent 50 % mer forskjellen i størrelse og vekt er tilgivelig når du ser på skjermene i DSi. XL, though. stedet for de 3- tommers skjermer i DS Lite, har DSi XL enorme 4. 2- tommers skjermer. En større skjerm betyr at du kan holde enheten lenger unna uten å måtte myse.
Hvis du tror at de er de eneste forskjellene mellom DS Lite og DSi XL, vil du være død galt da DSi XL har en håndfull nye funksjoner som ikke finnes på DS Lite. Mens DS Lite har ingen kameraer, DSi XL har nå to, en bak og en i front, for å ta bilder akkurat som de fleste telefoner. DSi XL er en forbedret plattform og ikke bare en revolusjonere av DS Lite utseende. Det er DSi programvare som ikke ville kjøre på den eldre DS Lite. Likevel opprettholder DSi XL bakoverkompatibilitet og er i stand til å spille alle DS-spill uten problemer.
Når det gjelder minne, hver plattform har sin egen fordel. DSi XL legger en SD-minnekort, der du kan lagre spill, bilder, musikk og mange andre ting. Men Nintendo valgte å fjerne Gameboy Advance -sporet som var til stede i DS Lite. Dette gjorde det umulig å spille en hel rekke GameBoy Advance spill. De som sterkt berørt av denne endringen er de gamle classes som har mange Gameboy Advance patroner allerede. For yngre, som sannsynligvis ikke har sett en Gameboy, mye mindre leke med det, er det egentlig ikke mye av et tap.
Oppsummering :
en DSi XL er større og tyngre enn DS Lite
to DSi XL har en betydelig større skjerm. enn DS Lite.
tre. DSi XL har to kameraer, mens DS Lite har ingen.
4. DSi XL er i stand til å spille alle DS og DSi -spill, men ikke DS Lite.
fem. DSi XL har en SD- kortplass, mens DS Lite ikke.
6. DS Lite har en Gameboy Advance -sporet mens DSi XL doesn 't.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------