Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom Les Paul og Stratocaster

Les Paul og Stratocaster er de mest populære gitarene på markedet. Disse to gitarer anses det beste av gitarene og som sådan, disse er de mest kopierte gitar stiler over hele verden.
Når du ser på Les Paul og Stratocaster, er den største forskjellen lagt merke til i pickups Når Les Paul bruker humbucker pickups, bruker Stratocaster single coil pickups på Les Paul har en tre -veis vippebryter mens Stratocaster har en fem -veis vippebryter. Den Les Paul kommer med to volum og to tonekontroller mens Stratocaster kommer med to tone og et enkelt volum kontroll.
Det er også forskjell i utformingen av de to gitarene. The Les Paul har et sett hals som betyr at halsen og kroppen er knyttet sammen som en enkelt brikke. den Stratocaster har en bolt på halsen design som gjør at halsen er festet til kroppen med lange skruer. Les Paul kommer med en fast bro som ikke beveger seg. på den annen side kommer det Stratocaster med en bevegelig bro med en whammy bar.
headstock i en Les Paul har en helning av om en 15- graders vinkel. Og dette vippe gir strengene på Les Paul gitarene mer spenning som sies å gjøre disse gitarene mer bærekraftig enn Stratocaster gitarer. Dette tilting er ikke synlig i en Stratocaster, og strengene strammes til muttere gjennom strengeinstrumenter keepere.
Når man sammenligner halsen av de to gitarene, har Stratocaster gitar en slank hals og Les Paul gitar har en tykkere hals
Oppsummering :
en. Da Les Paul bruker humbucker pickups, bruker Stratocaster single coil pickups.
To. The Les Paul har et sett halsen som gjør at halsen og kroppen er knyttet sammen som en enkelt brikke. den tre. Stratocaster har en bolt på halsen design som gjør at halsen er festet til kroppen med lange skruer.
4. den Les Paul har en tre-måten bryteren mens Stratocaster har en fem -veis vippebryter. den Les Paul kommer med to volum og to tonekontroller mens Stratocaster kommer med to tone og et enkelt volum kontroll.
fem. Den headstock i en Les Paul har en helning av om en 15- graders vinkel. Og dette vippe gir strengene på Les Paul gitarene mer spenning. Dette tilting er ikke synlig i en Stratocaster og strengene strammes til muttere gjennom strengeinstrumenter keepere.
6. den Stratocaster gitaren har en slank hals, og den Les Paul gitaren har en tykkere hals.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------