Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom KåRDE og FOLIE

Epee og folie er de forskjellige typer sverd som brukes i idretten i fekting. Vanligvis tre typer sverd brukes i fekting, og sabel er den tredje.
Mens en folie er lett og fleksibel, er en kårde en tung. Når folien er en lys- friksjonen sverd, er det kårde en heavy- stakk sverd.
i kamper med folie sverd, de viktigste målene er torso, inkludert ryggen og ikke armene. Men når du bruker kårde, er målet hele kroppen.
når du bruker en folie, blir treff scoret da Tips en del av sverd kaster inn i motstanderens kropp og hits fra den siden av bladet er ikke funnet. Ved begge fektere treffer på samme tid, blir forkjørsrett brukes for å bestemme punkter i kamper med en folie sverd. Er imidlertid forkjørsrett ikke aktuelt i slagsmål med kårde sverd. folie sverd var den første som skal utvikles. det sies at folien ble utviklet som treningsvåpen i midten 17nde århundret. kårde sverd ble bare utviklet i det 19. århundre da en gruppe franske studenter ønsket å revolusjonere de folie konvensjoner og ville ha et våpen som var lys.
For å registrere en hit med en folie, bør det stakk med minst en styrke på fire. 90 newton i 15 millisekunder. Når du bruker kårde sverd, bør skyvekraft være med en styrke på 7 ; 35 Newtons for ett millisekund
Ved sammenligning av reglene, de kjemper som bruker en kårde komme med mindre restriktive regler enn de kampene som bruker folie sverd
Oppsummering. :
en. Mens en folie er lett og fleksibel, er en kårde tung. Når folien er en lys- friksjonen sverd, er det kårde en heavy- stakk sverd.
to. Ved begge fektere treffer på samme tid, blir forkjørsrett brukes for å bestemme punkter i kamper med en folie sverd. er imidlertid forkjørsrett ikke aktuelt i slagsmål med kårde sverd.
tre. i kamper ved hjelp av folie sverd, de viktigste målene er torso, inkludert ryggen og ikke armene. Men når du bruker kårde, målet er hele kroppen.
4. Epee sverd kjemper komme med mindre restriktive regler enn de kampene som bruker folie sverd.
fem. Folie sverd var den første skal utvikles. Det sies at folien ble utviklet som treningsvåpen i midten 17. århundre.
6. Den kårde sverd ble bare utviklet i det 19. århundre da en gruppe franske studenter ønsket å revolusjonere folie konvensjoner og ville ha et våpen som var lys.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------