Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom IPOD og IPAD

iPods og iPad er to Apple-produkter som kan bli forvirret under samtaler. Dette er ikke fordi de ligner på hverandre, men fordi de høres veldig mye likt når uttalt. Den viktigste forskjellen mellom iPod og iPad er hva de er for. iPod er en musikkspiller som har utvidet utover musikk til å omfatte andre medier som video og bilder. på den annen side, har iPad en enda bredere omfang som en multimedia -enhet som du kan gjøre alt for at iPod kan gjøre og mer.
Fysisk størrelse forskjellen mellom iPods og iPad er ganske tydelig. iPad er over 10 inches diagonalt med skjermen opptar 9. 7 inches av det. Den største iPod ikke selv når 6 inches diagonalt. iPod lille størrelse er mer enn passende fordi den kan oppbevares i lommen mens du lytter til favorittlåtene dine. iPad store skjermen er nødvendig for å fullt ut nyte enheten. det er heller ikke ment å brukes mens du er på farten.
en av de funksjoner som utnytter den iPad store skjermen er Internett-surfing. Det krever ikke zoome inn eller ut på siden som hele bredden på siden kan gjengis uten å gjøre skriftene for små til å lese. IPod, med unntak av iPod touch, har ikke Internett evner derfor ikke trenger å ha en stor skjerm. fleste iPoder har skjermer som er mindre enn tre inches diagonalt. Bortsett fra Internett-surfing, det er også mange funksjoner på iPad som du ikke ville finne på de fleste iPoder, med unntak av iPod touch, selvfølgelig. Du kan installere mange programmer fra Apple App Store, inkludert spill og mange nyttige eller meningsløse programmer.
Som du kanskje allerede har lagt merke til ovenfor, er iPod touch den eneste unntaket til mange av disse forskjellene. siden iPod touch er i utgangspunktet iPhone minus telefonen evner, og iPad er en større iPhone minus telefon evner, er iPad bare identisk med iPod touch i funksjoner, men større. den eneste store forskjellen mellom iPad og iPod berøring, bortsett fra størrelsen, er mangelen på en bakovervendt kamera i iPad.
Oppsummering :
en iPod er en musikkspiller mens iPad er en tablett enhet
to iPoder er mye mindre enn iPads.
3 iPads har muligheten til å surfe på Internett mens iPod gjør ikke
4 iPads har spill og programmer, mens iPod ikke gjør det.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------